Friday, October 24, 2008

-:-Close House vs Pot Luck





Assalamualaikum
Dijemput kawan-kawan yang budiman lg baik hati ke rumah tertutup aku. Aku buat versi pot luck..maklum la tak cukup bajet..kahhhhh. Korang bw la makanan sorang skit-skit yer...so takde la makanan aku je korang rasa..leh rasa makanan orang lain. Sapa-sapa nak datang,leh YM aku mintak no phone..hehehe...& jangan lupa bawa makanan..hehehe

Regards,
Mama Alya da Vogi

Pot Luck berjaya dijalankan...hehehe.
Semua gambar di http://savemezero.fotopages.com

7 comments:

Iswatie said...

makcik oiii....bijak bijak idea ko tuh.....potluck..bg idea kat aku nnati tuk besday hani n ichlas aku buat versi potluck..hehehehehe

but x pasti dapat gi umah ko ker idak coz ko yer masa tuh limited ja...in same day aku ada 2 deepavali open hse yg mana both x leh nak escape coz satu aku yer MD n satu lagik laki aku yer boss. n lokasi lak dr utara ke selatan from damansara sampai lah kajang

~Eila @ Along~ said...

wah..potluck ke kak sue..hehe..syok jugak ehh....kalo sempat..eila dtg ok..

shiemz said...

wah...xpenah aku dengar lagik gini. 1st time nie... hehehhe insyaAllah k...

saveme_zero said...

hahaha....datang tau korang...& yg penting...sila bw makanan...wakakakak..aku x sediakan makanan yg banyak.

Eda said...

ko ngan potluck mmg dah sinonim kak sue...wakakak..asal ade potluck je mesti ader ko..asal ko je mesti potluck....heeeeee=P

Eya said...

bgs cdgan soh kwn2 bwk bekal
sekali..dpt rase mskan dowang ek.
cayok2

ctm-cak'on said...

~~amboi, tuan empunya close house leh sempat drassing lg ek? hehe...soei ek k.sue x dpr dtg, de hal yg x dpt dielakkan, dah balik sg.petani awal dr close house umah k.sue :(