Thursday, October 16, 2008

-:-Geram-:-

Semalam aku book online untuk pegi genting 1hb nov ni..bajet tido sana la..2D1N la konon-konon. Masa book tu aku tak pasan lak dia caj dalam USD...ni gara-gara tak cek betul-betul la. Silap aku gak! Ampeh tol. Genting caj aku USD40.80..bila tengok statement genting, baru aku pasan..allah..sengal tol aku! Aku pun call genting untuk cancel sebab en.somi tak available lak date tu..tup-tup salesperson tu cakap buat surat antar kat genting untuk web cancellation. Aku pun antar la thru email...tunggu punya tunggu still xde respond. Aku call balik..customer service cakap 24jam.

Hari ni aku call balik tanya respond. Customer service check ... tak boleh CANCEL! Eeeeeee..menyirap tol aku...sebabnya aku buat payment thru CC. Pastu kalau nak tukar date kena caj lagi..pale hangguk dia! Korang kalau nak pegi genting,jangan buat booking bayar online..kalau nak cancel...memang dorang xkan kasi even korang buat surat apa jadah semua. Aku boomm jugak genting ni nanti...huhhhh.

2 comments:

elly said...

abeh tu cane kak sue? kena pg gak la eh?

saveme_zero said...

klu hubby aku nak pegi...smpi la sana..klu tak..BURN je la.