Wednesday, October 29, 2008

-:-Jom BBQ vs Pot Luck-:-

Aku sekarang ni tengah merancang nak buat BBQ...tempat & tarikh lom tetapkan. Tingin sangat nak BBQ sekarang ni...kalau dapat ikan,udang,sotong yang fresh...perghh..sure terangkat...wakakakak..aku citer ni pun dah meleleh...apatah lagi korang yang membaca..leh bayangkan tak?? Saja aku nak mendera deria rasa korang..wakakakakak.

Kalau ada geng-geng lain nak join,u ur welcome k. Leh kenal-kenal sama-sama rakan blogger ni. Sure lagi havoc...ekekekek. Aku bajet nak buat bulan NOV ni. Korang ada suggestion tak tempat yang best...baikk punya tempat. Ye la..dengan anak-anak kecik lagi kan...so better fine a better place. Senang nak change diaper..buat susu anak..nak bagi susu anak...priority is ANAK.

BBQ ni...kalau boleh,kita share la duit kan untuk beli ayam,ikan,udang etc la. So xde la pihak yang nak buat BBQ ni terbeban..ekekekek.

11 comments:

bibu said...

wei..kalo nak wat BBQ kat tepi pantai buleh gak...pastu pasang khemah camping size besor...budak2 tenit sume buh dlm tu..wakakakkaa

saveme_zero said...

khemah sapa yang ada wil oi?? ko ada ke...ekekekekek

~~ciklinn~~ said...

sue... kita ketemu disini lak.. lama tak sembang..sihat ker....

wah leh ke aku menjoinkan diri? hehehe tingin nak kenal dgn hang...

saveme_zero said...

laa....boleh la lin oii. dah aku provoke kat blog...anybody can join..ekekekek. jgn lupa masuk blog aku nti k...aku akan update.

bibu said...

khemah???hehehe aku ade 3...berabuk dah sejak kawen nih..kitoang mmg kaki camping n hiking dolu2..ngeh3

shiemz said...

uish..aktif benor korang nie kan... heheheh

saveme_zero said...

jom la shiemz oii...ape lg...hehehe

~Atie~ said...

kak sue...nak bbq pe ni

heheheh

ni email atie

atiechumel@yahoo.co.uk

ayien78 said...

sue...sowi bangat...
anak2 aku tk mengizinkan aku kluar umah pun hari isnin tu
penat aku push2....hubby aku smpi kata...
"takpela yang...tunggu bebudak ni besar skit br g beraya umah org"
give up seh!!!!
tk beraya aku thn ni
padahal mlm tu dh masak sagu gula melaka nk bwk g umah ko ...

david santos said...

I loved this posting and this blog!!! Have a nice day.

~Eila @ Along~ said...

kak sue..nak join gakkk...eh..eila dah start diet balik ni..alahai..hehe