Monday, November 17, 2008

-:-Jom Tag-:-

Tagged~HP....dr adik syazana

Wakaka..ini second try pulak...ala,kasi 'can' la zana nak buat bnda2 cmneh..pasni confirm xkan buat dah..okayh,tagged kedua neh nak korek psl HANDPHONE..xpe2 yg mana dh kena tuh zana x suruh dah!masing2 nmpak cam tension je..ngeh2..okeyh,we start now~



1.Apa nama penuh korang?
Suraya Ahmad

2.Jenis hp yg korang pakai?
Nokia 3760

3.Body cover hp korang warna apa?
Gold

4.Apa kenangan pahit korang waktu ngan hp ni?
Bila orang gila sms aku.

5.Ada x perancangan nak beli hp lain?kalau ya,hp model apa pulak?
Ada. Yang gempak la..hahaha

6.Pada pndpat korang,hp ni apa kegunaan nye?
Untuk call,sms,main game,ambik gambo..mcm2 le

7.Apa yg korang x puas hati ngan hp korang?
keypadnya dah berbunyi

8.Kali terakhir hantar sms kt orang bila?Siapa?
Dengan e.somiku la..pagi ni.

9.Berapa kali hp korang jatuh?Ceritakan dgn ringkas..
Banyak kali..tambah-tambah alya yang pegang.

10.Waktu korang jawab soalan2 neh,kat mana hp korang?
Ada ni hah kat atas meja sebelah monitor

11.Bila start pakai hp?
since 1999

12.Ada x orang cemburu ngan hp korang tu?Kenapa agaknya?
Takde..wakakak

13.Berapa banyak hp dah korang guna?
Dah 5 kot.

14.Korang boleh x hidup tanpa hp?
Hp yang tak boleh hidup tanpa aku..wakakakak

Sekian.



Dapat tag dari suel:

WHAT IF YOUR EX SAID THESE TO YOU?

aku byak kali gak terserempak ngan ex aku pas aku kawen, maklum ler die kawan baik sepupu aku! tapi haram ler aku nak menegornye... siap sembang2 ngan laki aku lagi huhuhu... tapi kami x ler bermusuh... dulu, pisah pon cara baik... x de menda lah aku dendam pon ngan dia... kalo nie la soklan2 die tuk aku... ha dengor jawapan aku!

1. hi, how are ya?
sihat je

2. hey! you wanna go to mall?
x kosa!

3. i love you..
eee..yakkk

4. do you want some cookies??
xpe la..dah kenyang

5. can you take me a picture?
nak wat pe?? suh org lain la ambik. aku tak reti.

6. help me in my homework!
I tak reti la nak buat...Sorry

7. here's my gift to you..
susah-susah je.

8. let's just be textmates
no thanks!

9. do you want me to buy you an ipod??
ipod?? xpe la...my hubby mampu belikan

10.let's sit together in the bus
bus?? no thanks..i can get sakit kepala.

11. hi baby..
u call my dother ker??

12. you still cute..
cute?? wakakakak..dah jadi mother la...but TQ

13. i still love you..
I'm not! I love my hubby very much & thank god that i'm happy with him.

14. can i visit your house??
Erm...Visit my hse?? I dont think so.

15. do you love me??
Of course not OK.

Aku malas nak panjang kan..hehehehe.


TAG 1 1 - Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now. 2 - Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture. 3 - Post that picture with NO editing. 4 - Post these instructions with your picture. 5 - Tag 5 people to do this


Dapat tag dr wilda ... ekekekek. so aku pendekkan kat sini je ok..hehehe. maleh nak kasi tag ni kat korang..korang tengok je la muka aku yg ayu tu..muahahahaha


Ni award dr my very good pren...hehehe..geng m.com. Macam geng gangster lak..wakakakak. TQ za.. i lap u always.

Ni lak dpt tag dr Ryn,sya, ...TQ

rules:
snap work station anda then...
taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila,
ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...
lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..



Nak tag orang lain lak..ekekekek.
1. eda
2. sya
3. kasih atie
4. atiefarid
5. nuyul
6. wilda
7. suel

8 comments:

Eda said...

tanQ kak sue ..nanti senang2 kang aku panjangkan yer..muah..muahh

Lieza said...

kemas je tmpt ko yerk sue...
kene kat tmpt aku keje gomen nie.. melambak fail bertimbun2....

camner nak letak gambo tmpt keje aku nie????? malu seh!!!!
huhuhuhuuh

Nur Syafawati said...

woi..aep kes..aku tag ko.ko tag aku balik..kahhhhhhhhhhhhhhh

Ibu Mifzal Arsyad said...

musim tag mengetag skang ni..hehe

~Atie~ said...

alamak kak sue...atie takde workstation..workstation atie kat dapo...macam mano???????

saveme_zero said...

eda - sila panjangkan apa yg patot ok..wakakakak

lieza - ko lom tgk keseluruhan tmpt aku ni liza..mcm kapal yg dah tenggelam..wakakakak

sya - kita ada jodoh tandanya tu sya...hahahaha

ainey - tu le ainey...musim tagging..lotih hahh.

atie - ko snap aje. tu kira work station ko la tu..hahaha. sila tayang ok.

~Eila @ Along~ said...

owh kak sue..br selesai utang tag ye..bagus2..rajin ehhh..

~~ciklinn~~ said...

yoyoyoyoyoy sesi jwb tag ha.... aku pun kena tag gak benda ni dari budak sya......