Saturday, December 13, 2008

-:-Wajah baru-:-

Assalamualaikum,

Taraaaaa...ok tak wajah baru blog aku ni. Boring lak wajah lama tu,dah tu lembab lak kalau pakai pyzam tu. So aku decide pakai blogger punya layout. Puas napsu aku tengok blog aku ni besar gedabak. Senang korang yang sudi masuk blog aku membaca. Puas mata ni meronggeng blog aku kan..ekekek. Lama tol x update blog ni sebab aku takde cerita yang best la. Opss..raya haji punya citer ada kat fotopages. Bila dah update fotopages,malas lak nak update blog..begitu la sebaliknya..hehehe. Kalau ada cerita sensasi lagi terkini,aku akan berkongsi dengan korang kat sini.

Hari ni 13hb..lagi seminggu birthday alya for 1 year. Majlis?? Ermm..lom ada bajet. Apa2 pun nanti aku akan update about birthday alya tu ok.


Cd ni aku beli secara Online...kat CD earth. Untuk kanak-kanak yang umur 3tahun amat sesuai. Alya lom pandai lagi nak tekan-tekan keyboard..ekekekek. Hari ni hari yang membosankan,orang lain hari sabtu tak kena keje pun. Kalau takde anak boleh la, sekarang dah ada anak..so sure la thinking nak spend time dengan anak kan. Penah gak mintak dengan MD sabtu is alternate & his answer..'site people working'...what the answer..sakit hati aku. Dia bos..memang sentiasa hilang la kan. Jarang nak duduk kat office. Aihh...nak buat macam mana. Sabar je la.


Adios

8 comments:

Eda said...

mesti grand majlis beday alya ni..akan ku tunggu bahangnya..ekeke

ei_da.. said...

wah puas nak membaca nyer yek.. mmg la kalo kecik2 lemas nak baca... hihi ni pueh hati.... happy belated besday tuk alya yerr...

ZiE said...

cantik wajah baru blog kak sue... jelass dan nyata. bisday aqila.. tak sabarrr nak tengok

Nur Syafawati said...

your blog look bluee la sue...hahhaha..

nasz said...

ha, nmpk clear je blog ko kak sue...

zie, bkn bday aqila la, bday alya. wakakaka, zie konfius. ko maafkan je la dia kak sue...

Mummy ILa said...

wahhh..wat party gempakkk ni

~Atie~ said...

party??????? hehehe...mesti kelesssssssssssssss

saveme_zero said...

eda - aihh,takde grand la. tengah sengkek ni..huhu.

eida - bkn belated la eida,becoming. baru setahun anak aku weii..hahaha.

zie - cantik ekk zie,mcm tuan dia la..wakakakak. ko ni..asyik salah je hahh. alya ok..bkn aqila. aqila tu anak yies..wakakaka.

sya - blue is great..wakakakak

nas - tu le nas.si zie ni asyik syasul je..hahaha.

ila - ahh..lom buat lg dah gempak. takde la gempak mcm party anak ko ila..eekekeke.

atie - party?? party apa ekk?? ahahahha