Tuesday, December 02, 2008

-:-YamCha-:-



Setiap pagi,ni la minuman sarapan aku. Nescafe or teh,cannot. Nanti aku migrain,so jangan cari penyakit..hahahaha. Hari ni mood aku dah ok skit. Alya dah recover sikit tapi masih batok yang amat. So esok aku bawa ke Ampang puteri jumpa paed alya. Last jumpa bulan 6 hari tu. Hari ni aku sarapan mee goreng + kueh tiaw goreng + telor mata RM2.50. Tiap-tiap hari,ni lah duit sarapan yang aku spendkan.

Oh yer,fotopages aku dah update. Kalau aku tak update kat sini,aku update kat fotopages yer. Sudi-sudikan lah menjenguk disana. Tak jenguk pun takpe. Tak makan hati pun,aku makan ayam jer..hahahahaha. Aku ada citer skit nak share. Last 2 week, geng-geng aku sibuk gebang pasal facebook yang mana aku jarang masuk walaupun ada akaun. Bukan apa,tak reti nak menggunakannya..hahahaha. Then kawan aku,eda la bagitau kelebihan FB ni..boleh cari kawan-kawan lama. So aku tanya macam mana caranya. Setelah aku paham,aku pun kebek la FB,aku try search kawan aku masa belajar dulu..masa tahun 1997. Tup-tup ada beb. Gembira tak terkata aku..hahahaha. Aku pun add dia as fren..then kena tunggu dia approve. Bila dah approve,baru la boleh view profile dia..sah memang kawan aku tu. Ya allah,panjang umur ko lagi Lehri. Aku pun PM dia bagi no tipon aku,then dia pun bagi no tipon dia. So sekarang ni berbalas SMS le. Aku bgtau en.somi,suka tol dia. Ye la..kawan sama belajar,satu kelas lak tu. So korang yang mencari kawan-kawan sekolah,boleh la menggunakan FB ok.

Adiosss.

5 comments:

kirana-ummikmal said...

wakakaka kak sue...
so ko dah addict lom ngan fb tu???
ke ko x minta gak???

::: aku mcm nampak sedap la air lam mug ko tu kak sue...heksss!!~

ai said...

tak reti aku nk layan banyak2..huhuhu..jap gi nk hapdet FS je skit. Dah berabok sangat!

Rafizah Nordin said...

aku pun ade akaun kat FB tu tp x reti nak menggomolnye...wakaka

Eda said...

yamcha??air apa tu k sue...kacip patimah ... eh??teh pun migrain ke..huhuhu...best woo minum nes atau teh..perghhhhh....hehe(saje bako ko)

tu la aku dah habaq lama dah ..jom ramai2 kita meriahkan alam fesbuk =)

saveme_zero said...

tu ler kelebihan fb..ekekek. ape lagi?? korang manfaat kan le..hahahaha. Air milo la eda..ko ni...ampessss