Thursday, January 29, 2009

-:-Tagging season-:-

Assalamualaikum semua

Aku baru ada kesempatan nak menjawab tagging yang telah diberi. Thanks a lot kepada syapa & sue.

ok..ni TAG yang telah diberi oleh sya.





10 PERKATA TENTANG AKU.

1. Nama aku Suraya. Lahir pada 24.8 bersamaan dengan 30 ramadhan.

2. Aku suka senyum sebab gigi aku cantik..wakakakakak

3. Orang kata aku garang,tapi tak kenal maka tak cinta ok.

4. Aku suka berkenalan dengan orang perempuan je yer,bukan jantan.

5. Kalau duduk rumah,aku akan tengok katun..layan dengan anak aku. If takde keje, memang akan layan TV jer. Aku tak suka tido siang.

6. Aku suka berjalan tapi sejak kahwin agak terbatas perjalanan aku.

7. Aku suka berkerja kat tempat sekarang walaupun gaji sikit sebabnya FREEDOM yang aku dapat kat sini lom tentu dapat kat tempat lain.

8. Aku suka bersembang dengan sapa-sapa saja walaupun tak kenal,kan aku ni peramah..hahahaha.

9. Aku tinggal di Cheras,sewa jer ok. Plan nak beli rumah sendiri tapi memandangkan ekonomi amat-amat terok,peram je la dulu angan tu..hahahaha

10. Oh yer..tahun ni aku & hubby aku genap 30tahun. Satu angka yang aku sendiri tak sangka akan dicapai oleh aku..ekekekek.

Tu je la yer...maleh nak kasi orang lain..aku kan kemut.




-------------------------------------------------------------------------------------

Thursday, January 8, 2009
:: Kena Tag :: by suhida

THREE NAMES PEOPLE CALL YOU
-->sue ONLY no other name bcoz i'm famous with that name...kahhh

THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE
--> 24.08.1979 my b'day
--> 7.10.1979 my beloved husband
--> 21.12.2007 my beloved dother

THREE WAYS TO BE HAPPY
--> Shopping
--> Holiday
--> High pay

THREE OF YOUR FAVORITE SONGS AS OF NOW
--> save me
--> to be with you
--> sempurna

THREE PERSON YOU MISS FROM YOUR PAST
--> my mom No other person

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE
--> handbag
--> sandal
--> camera

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES
--> cooking if rajin la
--> Bowling ( SO long dah tak main)
--> Belek majalah

THREE PLACES YOU WANT TO GO
--> Menunaikan Umrah/Haji di Mekah

THREE FAVORITE CARTOON/ANIME CHARACTER
--> Naruto
--> Det. Conan
--> Cinderella / Barbie

THREE MALLS YOU USUALLY GO TO
--> Jusco
--> Tesco
--> Giant

THREE FAVORITE DRINKS
--> Air epal
--> Milo panas
--> Yougort Drink


THREE THINGS FOUND IN YOUR BAG
--> handphone
--> car key
--> wallet

THREE FAVORITE COLOURS
--> Blue
--> Purple
--> Green

TOP THREE FOODS YOU LOVE SO MUCH
--> Kari ayam
--> Siakap masam manis
--> Udang galah

TOP THREE 'THINGS' SPECIAL TO YOU
--> My Dother
--> My hubby...ngeh ngeh
--> My car

TOP THREE ATTITUDES YOU LIKE
--> Honest
--> Polite
--> Simple

TOP THREE FACES YOU LIKE
--> Muka aku la
--> Princess aku
--> Hubby aku

THREE THINGS YOU'LL BE DOING TOMORROW
--> Lom tau lagi tah hidup ke tak

TOP THREE WHY YOU ARE BUSY AT THIS TIME
--> keje banyak sangattttttt

-------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

nasz said...

bday ko sama ngn laki aku la kak sue. tak sangka korang lahir pada hari yg sama. 30 ramadhan, 24/8/79... erm, ade ke persamaan korang nye perangai eh?? jap aku nak fikir...

suhida said...

wah..suka main boling.lain kali leh together-gether main boling.nak tak?harhar~

~Atie~ said...

ooooooo...baby ramadhan la kak sue ni ek.......

kak sue 30 ke? bukan 25?????