Tuesday, February 03, 2009

-:-BBQ with mak-mak porno-:-

Assalamualaikum,
Hari ni aku nak bercerita Weekend aku kelmarin. Aku & geng-geng porno plan BBQ @ ila Palace. Plan last year,so finally terlaksana sudah. Tengahari tu aku pergi kenduri kawin best fren somi kat umah MIL aku. Dalam kul 3 aku gerak ke rumah ila. On da way tu hujan selebat-lebatnya. Sebelum tu aku sms ila tanya BBQ kat mana,sama ada kat pool or dewan. Sana tak hujan rupanya,syukur alhamdulillah. Sampai kat rumah ila dalam pukul 3 lebih,masa tu budak merah sms aku dia dah sampai. So somi aku nak masuk la kawasan rumah ila tu,ampeh najis katak tol! Dia tak bagi aku masuk,marah tol somi aku! Aku tanya sya,dia kata parking kat dalam. Mintak-mintak dengan pak guard tu,sampai sudah dia tak kasi. En.somi dah tarik muka yang panjang dah,his blood go upstairs la. Aku yang duduk belakang diam..ekekeke. Dah 3 kali round,parking yang dekat takde gak. Then parking kat jalan besar,en.somi dah bad mood lak,geram tol. Aku ajak en.somi balik,tak nak pulak. Aihh..dugaan sungguh kerumah ila ni. Sib baik kerna MAKAN..wakakakakak.

Sampai je,aku menghilangkan panas bara aku. Yang dah sampai sya,alyn & aku. Tak sempat salam kawan-kawan dek marah dengan pak guard. Aku pun tolong bakar-bakar ayam,kambing,sosej & etc. Sedap ila weii kambing ko tu,aku merasa sekeping jer weii. Ayam pun seketol! Aihh..tak sempat aku nak meratah semua makanan dek kerna alya dah bad mood. Tiba-tiba lak badan alya jadi panas..aihh. Baru nak senang lenang,dah tak leh bercanda. Aku tak kira,ko buat lagi ila!

Ni ada sikit yang sempat aku snap,huhh..semua mak-mak buat aksi porno, GELOJOH mentedarah..wakakakakakak.



















13 comments:

ZiE said...

memang best le bbq ni... aku tengok menu pot nya pun sedap2 belaka. alya demam panas lagi ke kak sue? skrg dah ok?

Rafizah Nordin said...

ish silapkan...klu ko bungkus2 bawak balik aritu pun x pe...sian ko mentedarah sikit je...xpe la,xde rezeki la tu.len kali la ye...
alya dah ok?

Bibu said...

la...sabo2..patut le aku nmpak Acid jln ke Pak Guard tu ngan muke rase nak blasah pak Guard tu je (aku tgh parking)
takper2 dah dpt mkn kan?Isk ilang le tu

Nur Syafawati said...

sueeeeeeeee..ko mmg saje kan..kan..kan...amboi2...xpe2...x bape nak pasal kalau tidak di bangkitkan..kahhh...cian korang kan..x dapat masuk dlm..huhuhu..tapi xpe..makan dapat kan..kahhh

ai said...

wahhhhhhh..AKU NAMPAK!!! AKU NAMPAK!! wakakakakaka..

sian kau.nape x tapau? aku siap angkut epal kau bawak balik. keh keh

elly said...

pink kaler lagi berdekah dekahh dekahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

ayien78 said...

besh...mmg besh.....
aku pun suka kambing tu ...kempunan tk dpt mentekedarah byk2
aku mmg "kambing lover" hahahahar...
dah kena cop pencinta kambing

sapa yg tk dtg rugi sehhhh
(wei sue...apsal gambar aku nampak belakang jek???? terserlah kegebuan lemak ku)

mummy airell said...

hahahha..aku pon nampak.pink kaler maaaa.kahh.sue,baik punyer pic ko amekkk.

MUMMY ILA said...

aloh..aloh..siannya. ayam tu bukan main banyak sampai sume dok tapau masa nak balik. lamb tu mmg aku beli 25 ketoi je sbb setahu aku aritu ramai kata yg x makan. x sangka lak hasil perapan kambing aku tu jd rebutan ramai sampai ada terkudap2. kahhh

kimi said...

ait..
nape aku xtau pulak adanya BBQ nih..
jeles2 tak dpt pegi..kalaula ku tahu..

D.O.U.B.L.E...S said...

bestkan sekali sekala dapat berjumpa ramai-ramai mcm tu..

kasihatie said...

amboi2 best nyer...kalau atie nak join da'club bleh tak?heheh

eLYies said...

aku nampak sepender sya...........pink color..kahhhhhhhhhhh