Thursday, February 05, 2009

Duit...duit...dimana kau duit...

Minggu lepas aku dapat statement dari UOB. Belek punya belek,aku dapat voucher penginapan kat Equotorial Cameron Highland berharga RM318. Room rate yang boleh guna voucher ni RM435,so kalau aku pegi sana kena tambah lagi seratus lebih la. Banyak jugak voucher yang aku dapat ni. So kalau ada sapa-sapa nak voucher ni,boleh la mintak dari aku ok..FREE je aku kasi..hehehe tapi aku kena cek balik la kalau bukan member uob boleh guna atau tidak. Apa-apa nanti aku update balik ok.


Minggu ni semua start keje lepas bercuti panjang dari CNY. Masuk je office,dua-dua bos kasi angpow..hehehe. Then esoknya berturut-turur dapat ang pow. Tu je la collection aku takat ni untuk tahun ni. Dapat sikit pun jadi la kan..ekekekek

12 comments:

miss♥wahida said...

akak if g cameron leh ar singgah ipoh sekali...hehhehhehe leh ar saye jumpe ank akak..

ai said...

wahida!!! kau toksah jumpa Sue ni! dia jenis geget org. dia ganas!! tp, kalau kau nk jumpa anak dia je takpe..ibunya JANGAN!!! nampak je kuwus kering tu, tp makan org! kahhhhhhhh...

Sue, nape tayang angpow je? aku nk tengok isi dalam skali...tayang le wei..tayang leeeeeee..

nasz said...

amboi kak sue tayang angpow...

saveme_zero said...

aku x nak riak kak ai...wakakak. biarlah rahsia...hahaha

Rafizah Nordin said...

sue,i want... i want!!!

miss♥wahida said...

kahhhhhhhhhh...x apa kak ai..leh kak sue amik isi saya skit..hehhehehhhehehe....

Cho Zila said...

>> okler tu kenapa tak nak gi..
>> bestnyer dapat angpow...

Tinie said...

yer dapat angpow..
dah kawin pun dpt ang pow erk??
ini tidak adil

aTan and JuLies @ aYu said...

jue pun penah dpt voucher eqoutarial nie gaks.. alih2 xguna pun... huhuhuh...

elly said...

besnye dapat angpow... aku dpt limau je sempena CNY ritu huhuhu...

Nur Syafawati said...

sue..maaf la..aku pun x sampai lagi
equatorial cameron..penah gak ajak zul..tapi xde kesempatan...hehhe..hmm..byk gak voucher tu sue..tapi slalunyer kalau dari bank kan..bukan ko kena bayar pakai oub card ker??slalunye la kan..huhuh...ala sue..redahh je..tambah 100lebih je..boleh gi nyer..hehehe..

Eda said...

nak skit..;)