Friday, February 27, 2009

I'm Doing my Work Mama!

Assalamualaikum,
Banyaknya gambar alya yang tak sempat saya upload. Kesibukan kerja dipejabat yang buat saya menunda segala update. So hari ni hari jumaat,kesempatan yang ada ni akan dimanfaatkan sebaik mungkin.

Gambar-gambar ni ada yang saya snap minggu lepas & minggu ni. Dah besar anak dara saya ni,makin banyak keletahnya. Dirumah sekarang ni saya dah ada PC,kadang kala saya bawa balik task saya untuk dibuat kat rumah. Alya amat-amat la rajin untuk menolong saya buat task tersebut. Tengok je la dia duduk kat kerusi tu. Itu bukan aku yang angkat dia yer,dia yang panjat sendiri dengan usaha dia sendiri. Aku memerhatikan jer.

Gambar yang bawah tu pulak,semalam saya snap. Masa ni pukul 6.30,alya dah suh bukak Tv nak tengok channel kesukaan dia iaitu 611 & 613. Tengah dia duduk tu,boleh pulak seperti dia melayan perasaan..hahahah. Cepat-cepat la aku snap candid dia ni. Sama ada sihat atau tak,sama jer keaktifan dia. Takpe la,mama tak kisah. Dari melepek jer kan,lagi la kita risau.

Adios.









15 comments:

anne said...

hehehe... shukenye die main computer... wah pasni bole la ym slalu... then bole alya borak2 dlm karpet... alya... besh kew main sowang2?... suh r mama tmbh lg... available tuh...

D.O.U.B.L.E...S said...

Budak2 sekarangkan..kecik2 lagi dah pandai..

nasz said...

alahai, comel nye pakai baju kelawar... wah, mama ajar berchatting ye alya?? suek nye dia main pc tu

Ibu Mifzal Arsyad said...

amboi alya...rajinnya tolong mama wat keje opis ya...

eLYies said...

ala...cutenya alya pakai baju kelawar..cam dah beso sangat....

alya nak jadi penganti mama yer..hehehehe

Rafizah Nordin said...

wah udah ade komputer eh....pasni leh pasang tenet lak!

alyyani said...

khusyuknya tgk tv...

@_da said...

Amboi alya kemain posing nengok tv.. heheh dah besor dah dia...

fazilzura said...

Amboi Alya... bijak betul ..
comel betui dia pakai bj kelawar tu

Leily's said...

ni le rupenye PA ko yer sue.. :)
genius btol budak2 skrg ye...

shiemz said...

alaaa....nomeyneyr dier pakai baju kelawar.. hik hik hik.....

~Eila @ Along~ said...

wahhh..alya dah pandai skang...multi tasking tuu...hehe..kak sue..lama tak singgah sini...semoga sihat selalu ye..alya dah ikut muka mama die..

eryn@mama tisya said...

amboi posing ngan bj kelawar
nmpk mcm labuh..tk terpijak bj tu??

bdk2 mmg suka la dk tekan2 kt komputer..tisya pn sama

elly said...

budak kecit mn bley pkai baju kelawar hehehe... tomei je alya pkai bj kelawar tu hehehe,...

MUMMY ILA said...

bagus..bagus..nanti leh chatting dgn anak2 ayam yg lain...