Wednesday, February 25, 2009

My Work!

Assalamualaikum,
Ni la kerja yang perlu saya lakukan dengan penuh tekun! Pening pale nak pikir untuk setting & sebagainya. Kadang ambik masa 2,3 hari la jugak untuk siapkan kerja ni,itu pun kalau takde gangguan dari anasir-anasir jahat!kahhhhhhh

Adios,

12 comments:

AieZa said...

adusss.. pening nya pala akuuu..

Eda said...

wahhh kak sue keje engineer la..hehe.. Ir Suraya Ahmad.. :)
bole gituu?

.: Leen-Wawie :. said...

aduss.. layout per tuh?

kasihatie said...

uhh...aper tue???cam rupa nak bt kete jer..keh..keh..

alyyani said...

kite tau lipat drawing je. nak lukis tu wat too far... :)

Tinie said...

wah...
aku nengok pun skt kapala..
smoga ko sucses..(ejaan salah sebutan sama)..
hehehehe

saveme_zero said...

aku yg buat pun sengal! kadang2 rasa nak kuntah..sib baik x kuntah...kuntau je..hahaha

ai said...

keje kau mmg hebat!

tp aku rasa kau yg sengaja carik 'anasir'2 jahat tu kan? kahhhhhhhhhhhhhhhhh.. ala, aku tau anasir apa tu. yg muka bulat kaler kuning nama ym tu kan? kan? kannn?

nasz said...

ish, aku tak faham pe kebendanye tu?

Anonymous said...

drafter yer?

~~ciklinn~~ said...

adoiii aku tgokk pun pening nie

Bibu said...

erk..???ko jela yg paham wakakka