Saturday, March 07, 2009

Bila Alya touch up...

Taraaaaaaaaaaaa....hahahaha.Ni la hasilnya setelah selalu memerhatikan mamanya mengtouch up muka. Sebenarnya kat muka alya tu tepung ubi,aku letak kat *&^%$ dia sebab naik ruam & melecet. Lepas dah sapu tu,dia lak sibuk nak sapu tapi kat muka lak dia sapu..ni la yang jadi. Lepas dah penat touch up,aku kasi cup cakes yang herda kasi kat aku tu,wahhh..suka benor alya makan. Sampai abis le alya makan,aku biarkan je dia makan sendiri.




10 comments:

ZiE said...

sedap ye alya kek auntie herda itu..?? smpai habiss tu.. nak org lain touch up makeup MAC alya touch up makeup HER hihih

eLYies said...

amboi2 alya..sakan dia makan cupcakes...hehehhe...muka naik ruam2 ke...kena sapu tepung ubi yer...ooo..daku baru tau..wakakkaka

ai said...

mak aiiiii..anak sapa la comot ngan tepong gomak ni??? kih kih..

mmg Yies, elok kalau sapu ngan tepong ubi..

suhida said...

kak sue,amik award kat blog aku.

Mama Herda said...

amboi sedap yer alya..hehehe untie sgt sukeeee..hehe gatal gelar untie lak x nak pggil makcik..haha..aku igt dia dok main bedak tadi..

elly said...

abeh baju alya... member la ngan qimie nie hehehe...

lyana said...

ha korek lagi alya...korek lagi..kekee...suke benor die makan...

MUMMY ILA said...

cam tepong komak dah muka dak cute ni. hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alya kalau rajin touch mama sekalie ..he..he mama tak marah punnn ;-)

FaizAmYAirieL said...

ler alya...cian die kene touch up dgn tepung ubi...tp xpe..dapat mkn cup cake sendiri kan...bertambahla touch up nye..ekeke