Saturday, March 28, 2009

Dinner @ Saujana

Salam semua,
Semalam aku menghadiri dinner by MFPA. Actually office aku ni one of member MFPA & MD aku merupakan chairman yang lepas. So office aku dapat la jemputan untuk 20 orang jer,bukan SEMUA yer. Ramai jugak la yang attend,selain co aku,ada gak la supplier,consultant & others. Dinner kali ni kat Saujana @ Subang.

Makanan yang dihidangkan,macam biasa la..chinese course. Food kat sini,boleh dikatakan sedap la & something lain dari yang lain,ada ostrich meat. Aihh..x leh blah la daging dia..ekekekek. Rasa dia macam lembu tapi ringan.Korang tengok je la aksi-aksi gedik aku tu...hahahaha.

Layannnnnnnnnnnn


Invitation card & Menu


Ala-ala PhotoG..wakakakakak Cantik kan lampu ni...macam langit je


Meja makan aku Ni la no meja aku
















Aksi gedik aku...wakakakakakak


With Project Clerk - Fini With Senior Project Clerk - Zarina

Siap ada musician lagi..sedap gak sore dorang Hahh...kalau korang nak tahu,yang BALD tu la manager aku






2 comments:

shiemz said...

Kemain lg mama alya nieh yek... hehe... siap berdinner2... tapi makan nampak sedap jerk... nyum..nyum...

eLYies said...

amboi makanan......sedapnya2...

vouge ko ye time tu.....hehehe