Monday, March 23, 2009

::Meet Zie Brunei @ KLCC Park::


Assalamualaikum semua,
Semalam pertama kali dalam hidup,ewahh..ayat power lagi..hahaha,geng-geng mak ayam porno dapat bertemu sahabat dari seberang. Selama ni berborak kat kapet jer,tak penah bertemu so setelah segalanya dirancang,kami dapat bertemu. Meriah beb! Rugi sapa-sapa yang tak join (ayat saja sakitkan hati)wakakakakak. Zie..TQ very much yer kasi handcraft tu,I LIKE ITT! Di lain masa kita akan bertemu lagi ok. TQ to kak ai yang sudi jadi photoG aku semalam..hahaha. Kamera lak laki aku leh tinggal dalam kereta. Frust tol aku,jadi ni je la yang ada ok.














13 comments:

shi3la said...

wahhh sonoknyer..together-gether..

sis_nita said...

behnyerr kanss.. leh gosip2 tu.. aisehhh.. rugi tak terjah..

♥ Eda ♥ said...

larrr tertinggal dlm kete je pun..bukan kat umah..nape tak amik..hehehe...kemain kurus ko kak sue..jelesssss berpanjangan aku ngan ko nieh... ;)

fazilzura said...

Lor tingal dlm kete ke? padan la akak relaxxxxx jek

MUMMY ILA said...

erm...takde pun gambo aku? mencikk..

kahhhh......

ai said...

seperti pernah ku lihat ini gambarrrrrrrrr ...herrmmm, tp dimana ya??? ;P

Tinie said...

apsal korg gather2 xpnah ajak aku??
menciiii
;(
hahahhaa..macam lablh join ye tak??
hehehe

Bibu said...

owh..again..aku sgt jeles nih!

Rafizah Nordin said...

besh tidak terkata!souvenir dr zie pun sgt cantik.
eh, smlm ko lupe nak amik lemak2 aku ni sikit la sue...xpe nnt kat umah yies jgn lupe amik ye...
wakaka!!!

Dayah said...

korang ni, asyik together gather je..

el said...

nyampah tgk gather2 korg ni...hehehehe
biasalah eda bonda sue ni kurus slim jek...kahhhh

Mama Herda said...

ni klu masuk RB ni..mau runtuh RB ni hahahaha..

mama alia adam said...

saje jer nk kasi aku jeles.....