Sunday, March 29, 2009

TAG PANTANG

Aihh korang ni,TAG pantang la pulak..hahahaha. Segan betul aku nak tunjuk..wakakakaka. Time ni aku gomok woo..tapi aku suka..ngeh ngeh. Lepas 12 jam baru aku boleh bangun dari katil. Aku kan czer,tang perut pun gile kembang weii..hahahaha.



Setelah setahun 3 bulan...hehehe..ni la hasil yang tak seberapa...kahhhhhh (sure ada yang hangin dengan aku..wakakakak) Kalau korang tanya macam mana boleh jadi macam ni,aku TIADA JAWAPANNYA ok. Aku sendiri tak sedar yang berat aku semakin menurun. Kalau korang nak tahu,aku lagi suka berat aku masa mengandung. Last berat aku 69.5kg,before nandung 46kg. Lepas dah bersalin 56kg,sekarang aku tak tahu berapa. Last aku timbang 50kg.

14 comments:

Rafizah Nordin said...

uhuhuuuu mmg nampak kau goms mase dlm pantang tu...
tp skrg ni...akulah slh seorang yang hangin tgk perubahan berat badan kau tu...sgt slim!aku sgt jeles!

@_da said...

huhu masa ngandung terpaksa abaikan kegemukan kan.. takpe Su dah slim balik dah...

sis_nita said...

pandai ko jaga badan masa pantang ehhh.. slimmmm jerr skrg..

elly @ suely said...

agaknye kak sue memg spesis kuwus kot hehehe... selim melim skang nie...

MUMMY ILA said...

sudah la kak su..ko ngandung pun badan slim..perut je kedepan.. bole blaaaaaaaaaaaaa..wakakaka

Tinie said...

ko berjaya kuruskan badan..tahniah...

nasz said...

kak sue, aku rasa skrg ni sure berat ko dah kembali ke asal balik kan? salah sorg yg angin tgk bdn ko, aku la tu!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

biasa la tukan masa mengandung..ni aku nie...lepas mengandung pun tak turun jugak...mcm mana nie......tolongggg...

danirma said...

boleh tahan badan ko naik sue....tp nk tergelak aku tgk ko duduk ats kosi tu...mcm tgh smayang khusyuk&tawadok lagi tu nampak...genti ko kaber perot ko yg kena toreh tu kan..huhu

♥ Eda ♥ said...

mana la lemak berlebihan ko peg eh kak sue...ilang begitu saje..hairan aku!

eLYies said...

mmg la dlm pantang semua org gem..wakkakakaka....aku tak leh la nak buat tag2 org ni..almaklumlah..MAK MERTUA ku suka bukak blog aku..wakakka

~~ciklinn~~ said...

aku jeles betulllah tgok korang maintain kurus... huaaaaaaaa aku n dah diet bagai tpai tak kurus2 punn....... hhuhuhuhu

ai said...

Dah nampak cam pengantin lak gambar kau lepas branak tu sue! skema jeeee :P

lepas branak maintain je..sebab keturunan kot kan sue? sama la ngan aku pon. Tp aku suke badan cam berisi skit. nampak gebusss. ngeh ngeh..

iera_ayen said...

a ah sue... ko cepat slim yer... nmpk muka pon dah panjang jer... tp jgn kuwus lagi tau...skang dah ok jer, nnti tinggal tulang lak..