Thursday, March 19, 2009

Toyol menjelma...syhhhhhhhhhhhh

Layan je la tengok gambar alya ni,ni capture by my superman la guna DLSR anak buah dia. Testing snap la,apa lagi kan. Kebetulan masa ni alya tengah bogel,ekekekek. Dia sibuk nak ambik hp aku tu. Tengok la,kepala dia dah sama level dengan meja..ekekekek. Perhatian yer,gambar no.2 tu dari baris pertama ni..alya memakai pampers..tidak bogel sama sekali. Bogel tanpa baju & seluar sahaja..ekekekek.


15 comments:

nasz said...

ha, dah besar dah alya. tinggi ikut sape ni...

eLYies said...

pic no 2 tu nampak cambogel..nasib baik mama alya kasi tau awal2..wakakakka

~~ciklinn~~ said...

auchhh!! seksinyer dier......

shi3la said...

budak2 berbogel pon chomel jerk kan..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tomey!!

FaizAmYAirieL said...

alaa tomeynye alya..dah beso dah pon..tinggi dah awak erk..tuhla yies aku pon nampak cam bogel pic no 2 tu nasib mama die dah inform awal2 yg pakai pampers..ekekekke

kasihatie said...

cekci tue.....

sis_nita said...

pandai posingggg.. bleh jadik model pampers.. sedap nama.. alyaaaa..

KasiH said...

Seksi tol ank dara nih...

el said...

adoh mak alya ko cekci tol..ermm sure mak ko smlm bogel kan kan kan.hahahaha

elly said...

makin cumel la dia... masih jd geng qimie cubaan tuk amik ape saje yg ada di ats meja kahhhhhhhh

♥ Eda ♥ said...

terbogel alya..panas eh..hehe... aku bajet nko dah beli dslr..hikhik...superman tu sape?

E.L.I.Z.A said...

tu la..pic no 2 nampak mcm naked ehhehehhe

ayien78 said...

hepppp...shame shame la alya...
jay intai dari sini senyum2 jek dia......
aiyoook.............

Tinie said...

wei lucah lucahan ini..hehehe