Wednesday, April 29, 2009

Barang Runcit jer..

Semalam lepas keje,en.somi ajak beli susu alya. Cadang nak tukar lagi susu alya,aku nak try susu anmum pulak..rege pun murah skit dari enfa..kahhhhhhh. So aku ke midah cari susu alya ni,lepas beli susu alya..terus ke tesco..beli barang dapur skit.

Beli barang kering,skittttt jer..dah dekat RM100!! Eeeee...barang co-et jer! Marah tol aku bila tengok harga tak berbaloi dengan barang.





9 comments:

MUMMY ILA said...

biasala tu,...barang mahal...

AieZa said...

sue.. nape xjd ke tuka anmum? pic tu enfa gak? tp klu alya ok ko teruskan je la ngan enfa..wat fening je tuka2 susu..

eLYies said...

normal la brg2 skang...semua MAHAI2...

FaizAmYAirieL said...

mmg kak su..skrg ni beli barang skit pon dah 50 100...lagik2 kalau kat tesco..eehehe...ade barang tertentu je leh beli kat tesco tu..aku slalu beli barang umah kat econsave..lebih menjimatkan...kalau susu n pampers aku beli kat kedai yg mmg jual pampers n susu..ehehe..kak su..ko x try susu friso dutch lady ker? airiel minum susu tu since sethn x demam2 pon lagik..demam lepas kene cucuk je ari tu..dekat econsave skrg tgh murah susu tu 900 gram rm37.90...mayb sbb tu stok lame sbb skrg susu tu ade formula baru...harge pon dah naik skit..

saveme_zero said...

ila - tu ler,sangap nak bayorr

aieza - laki aku nak enfa gak,takot anmum alya x nak minum. sejak minum enfa,alhamdulillah la. yang tak laratnya sebab alya kuat susu.

yies - mmg pun yies

paiz - hari tu kat giant ada promo paiz,aku tak tanya pun..kahhhhhhh.

Bibu said...

100 tu mmg le takat pampers ngn susu..choiiiiiii

elly @ suely said...

memg pon kak sue... skang ni rm100 tu dah mcm 50 hengget je aku rs... dpt 2,3 barang jer huh! duit duit dimana kau duit haihhhhh

AieZa said...

xpela sue.. teruskan je enfa.. mahai skit je.. terpaksa melabur skit utk alya.. hehe.. anak sorg bole lg.. tahan skit la kemahalan nye tu.. nk wat camana kn klu itu je yg sesuaii..

alyyani said...

sue, umo mcm alya tu pun barang mainan masuk mulut lagi ke? sampai bile nak stop ek? si nia kalo masuk barang dalam mulut mula la nak batuk. letih den!