Saturday, April 04, 2009

Besday aQila @ Segambut

Assalamualaikum semua,

Hari ni aku ke segambut ada birthday party one of my mak-mak ayam punya dother. Hari ni aku kerja,sabtu yang tak penah miss untuk berkerja. Somi lak ada buat keje wiring kat Bdr Tasik,so dalam kul 3 lebih baru aku sampai rumah. Kebetulan aiza nak konvoi sekali sebab dia tak tahu jalan. Sampai rumah,jumpa zura yang dah setia menanti aku..katanya nak kasi barang untuk paiz & wilda. Dalam kul 3.30 aku kuar rumah ke tempat yang telah dijanji.



Dalam kul 4 macam tu,aiza sampai terus aku gerak ke segambut. Aku & aiza sesat weii..hahahaha. Map tu aku tak paham sangat,en somi lak dah conpius. Akhirnya..dengan kecekapan en.somi,kitaorang selamat sampai. Sempat la jugak jumpa si sya,ila,piza..time tu dorang dah balik. Macam-macam menu ada,tak larat aku nak makan. Aku makan laska & meehon jer. TQ yies sudi invite ok. Ohh yer...dapat jugak jumpa si yam mak yong sorang tu. Dah lama gak la tak jumpa yam,sempat jugak la yam rembat tart gulung aku tu..kahhh.



















Lepas dah makan semua,lebih kurang jam 6.30 kitaorang berangat pulang le kan,takkan nak tido situ lak..kahhhh. En.somi lak nak pegi office dia dulu,hantar barang-barang office dia tu. Alya lak masuk je keta,aku sumbat nenen dia..terus zzz..sian anak mama,penat sangat..ekekekekeke. Jalan nak ke ampang nasib baik tak jem,lancar jer.



On da way balik,aku tanya en.somi dinner malam ni. So aku decide makan burger jer,kebetulan kat situ ada orang jual doyan. Aku sms en.somi suh beli doyan sebiji,beli banyak-banyak tak abis lak...ye la 2 orang je makan kan. Somi beli 2biji,puas hati la..isi doyan debab-debab sangat. So layannnnnnnnnnn

Adios

16 comments:

mummy airell said...

banyak tol kita makan langsat tadi kan sue..hahahha.tapi alhamdulillah la.sampai gak..

Rafizah Nordin said...

aku pun confius gak map umah yies tadi tp nasib baik sampai jugak akhirnya....

ctm-cak'on said...

ekeke...thanks k.sue, dap sgt tart nenas tue, tp geram sgt coz leh sampai2 umah ummu adik laki bukak bonet kete jatuh lak, mujur x tkeluar isi, lau x mau mgamuk kat die, pecah2 gak le, geram sgt..huhu..pe2pn dpt mkn tu yg penting, ekeke...

**x dek mood nk bgmbr mase nie, huhu...rugi2...

ppb_ppkp said...

humang aiii...debab nyer doyan tu..tu mesti doyan siam tu..hiiihi

♥ Eda ♥ said...

yg tudung itam tu yam ke??lain plak muker dier..hehe...amboi derian..menggiurkan....

MUMMY ILA said...

jahatye koooo!!!

x ngajak aku yg debab ni makan doyan yg debab tu..

hehehe..ko dtg lambat beno. x nyempat nak makan tart nanas..

eryn@mama tisya said...

aku tgu gk ko dtg tp tgu2 tkde nmpk byg ko...aku & syana geng pcm dtg awl...hehehhe...aku ada share gmbr busday aqila kt pcm gk selain kt fp

eLYies said...

kak sue..sorry la...ko dtg umah aku sosat...jalan segambut tu byk tgh buat..tu yg konfius tu...huhuh..tp alhamdullilah..sampai gak...

tq yer for coming..

nzh1979 said...

la rogi aku tak leh mai kan.. kalo tak leh jumpa ko sama anak dara mu..ehehe :D

Bibu said...

sedapnye doyan weh!! aku tepaksa balik awal le..nanti aku amik kat ko ye!

FaizAmYAirieL said...

fuiyo..cepat towl ko upload...mesti celcom broadband pantas dan laju kat umah ko kan? ekeke..kalau aku bkk kat umah aku wat sakit ati jerk..nk upload 1 pic pon mkn mase 1 jam..meluat aku..huh...aku pon sesat gak dtg umah yies ni k su..ekeke..tp seb baik pakar jalan en. apis yg tunjukkan..tp kite jadik geng lambat kan, kite sampai smue org nak balik dah..dah ade yg dah balik dah pon kan..ekekek

*HeRdA* said...

sedapnyeeee doyan tuuu..gebusss sgguh wpun aku x suke mkn doyan..tp doyan koo tuu adeh..dapnyeee..

ai said...

meriahnya aku tgk..apesal tak amik gambar makanan?? durian kau gebus giler la wei..nyum nyum

Miss Moon said...

dap nya doyannnnnnnnnnnnn

gEe said...

sronoknye dpt jmpa kwn2..

Tinie said...

wei aku nakk doyan tu..
masa ngandung dulu aku mngidamkan doyan..tapi laki aku tak bagi..now, tgk anak aku..asyik berliukkkk ajer..kesian anak aku