Saturday, April 04, 2009

Dinner @ Suria Kitchen

Assalamualaikum,
Lamanya tak update blog ni. Sori la geng semua,sibuk sangat & takde cerita sangat yang boleh dikongsi. Kang hari-hari update,boring lak..ekekekek. Kalau update pun asyik-asyik citer anak aku je,sure korang kata...xde citer lain ker..nak up anak dia jer..wakakakaka..tapi aku peduli apa kan..blog aku..suka aku la...kahhh. Sebenarnya ada stori yang aku nak share tapi amat tak sesuai kat sini. Citer pasal satu makhluk yang luar biasa. Aku masih lagi sakit hati dengan satu makhluk ni tapi buat masa ni aku kena la bersabar kan. Kalau sampai masa nanti tak boleh sabar,MAMPOS aku kerjakan.

Ok..malam tadi en.somi ajak ikut pergi office dia ambik barang nak buat wiring kat rumah kawan dia. Aku & alya terkedek-kedek la gedik nak ikut..kahhh. Sebelum pergi office tu,kitaorang cari la port melantak dulu. Lapar gile dah time tu,ni perbualan aku & somi yer..meh baca...wakakakakak.

Somi : Nak makan mana ni sayang?
Aku : ermm...kita makan kat pelita la (dalam hati teringin tosei rawa)
somi : pelita??? ermm..bukan ada apa pun.
Aku : Abis nak makan apa ni yang...
somi : kita makan kat alam damai tu la,apa nama restoran tu erkk?? ala...dekat klinik alya tu??
aku : (mcm la alya ada klinik sendiri)..wakakakak. OOO...restoran suria kitchen tu yer..ok gak..jom la yang.

Sampai jer kat restoran,terus la order..dah lapar gile ni. Untuk aku..aku order nasi goreng nenas & strawberi sundae,en.somi order nasi goreng paprik & tea O ais & for alya aku order nugget. Setelah 15 min tunggu,makanan pun sampai. Kitaorang makan dengan seleranya..hahahaha. Lepas makan,terus ke office en.somi. Bila masuk kereta jer,alya mencari NENENnya...terus zzzzzzzzzz. Sampai di office en.somi,aku tunggu dalam kereta jer sebab alya dah tido kan. Tengah tunggu en.somi,dengan aku sekali tertido..wakakakakak. Tup tup en.somi ketok pintu cermin..hahaha. On da way balik,aku amat mengantuk sekali,lalu aku tertido. Aku rasa aku tido amat lama dalam kereta,kenapa tak sampai-sampai lagi ni. Bila tersedar,terus tanya en.somi..

Aku : Ayang..nape tak sampai rumah lagi ni?? kita kat mana ni yang..(tengah mamai..rasa mcm kat london jer)
Somi : on da way la ni sayang...jalan Loke Yew jem sangat.
Aku : OO...ye ker?? ermm...ok lah (aku sambung tido...kahhhhhhh)

Sampai rumah jer..dah kul 10. Aku amat mengantok sekali...terus zzzzzz





Adios

5 comments:

nasz said...

kenapa la mknan2 tu menggoda ku??

fazilzura said...

kak su , rest ni belah mana ..cm menarik jek..daku jarang terjah alam damai , cz penah sesat .. peningg..

nas: g la try

Tinie said...

macam sedpa jer makanan yg ko mkn tu..sangat menyelerakan. aku nak la..

ppb_ppkp said...

sedapnyer alya punya.....(nugget)

fazilzura said...

DAKU DH TAU TMPT NYE KAK SU >> HEHE TEPI JLN JEK