Saturday, April 18, 2009

Hi-tea @ Palace of Golden Horses

Assalamualaikum,
Hari ni my office belanje Hitea @ Palace of Golden Horses. First time hahh dapat makan kat sini. Amat la teruja sekali nak datang makan kat sini. Ye la..Diamond Hotel, paham-paham je la harga dia kan. Last month we all had makan kat Grand Season,the food not really good as Palace. Really delicious beb! Worth it for what we pay. Dari yang aku tahu,for Hi-tea it only RM50++. Nanti aku double confirm balik dengan HR aku. (aku dah cek dengan HR aku yer..) co aku je dapat less 20% kot..tu pasal RM40 je...kahhhhhhhhh

Sangat la sedap makanan kat situ. Kalau nak pergi ramai-ramai pun amat ok jugak sebab a lot of variety. Contoh macam desert,amat sesuai untuk anak-anak kecil. Kali ni aku tak bawa somi & alya sebab en.somi ada buat keje wiring. Aku cakap kat en.somi nanti kita sendiri boleh pergi sebab murah..kahhhhhh. So enjoy da picas Ok.






















13 comments:

el said...

not bad gak rege dia..yelah POGH tu..giler kentang pya mhl otel tu...ermmm so pas ni leh lah pi..hahahahaha igtkan mawi je leh pi sn..kita2 pun bleh gak kan kan kan kan...heheheh hahahaha hohohohoho

Dayah said...

amboi..bukan main hi-tea kat hotel kuda emas no...sedap nya makanan dia..mesti kaksue balik bwk perut penoh

-wijdan-

♥ Eda ♥ said...

huih klau aku laa...tamak aku kutip segala makanan yg ade..bukan selalu dpt mkn kat situh..wakakaka...

shiemz said...

bukan main hi tea mama alya nie tau... jeles..jeles.... :D

MUMMY ILA said...

makan...makan gakk...tp harusss diingattttt..balik keje nanti..kowang sume diarah bekerjaaaa dgn keras..berbaloi dgn sentapan yg bos kowang bagi. kahhh

selamat bekerjaaa!!

Nur Syafawati said...

ko mmg saje la sue...aku kebulur pagi2 ni bukak blog ko...adehh..x leh tahan tgk sate ngan nasi impit kuah kacang tu!!hohoho...hmm..rm40 gitu eh??not bad eh..boleh la kite wat m.com hitea kat situ sue..ngeh.ngeh..

kasihatie said...

best nyer kak sue dapat makan kt istana kuda hitam tue...heheh

Bibu said...

hamboi sedapnye makan2 free hehehe
aku tersgt penat smlm arghhh

nasz said...

adoi, mknan... aku nak satay!!!

eLYies said...

adui..makanannya..buat aku lapoooooooooooo

iera_ayen said...

cedapnyerr... ko ni asik hi tea, dinner jer tp badan kuwus jer... maintain jer erk.... bila nak ajak aku join ko ni??

gEe said...

kemain lg..mewah idop bebbb!!!

ai said...

ayoyooooooo!! bestnye!