Wednesday, April 08, 2009

I'm Learning Mama!

Assalamualaikum,
Today stori tentang my dother la. Actually since last month dah decide nak belikan table & chair for alya. Then kelmarin ajak en.somi ke bintang,belikan alya table & chair. Masa mula-mula beli,excited la kan. Tau je la kan benda baru. Dah lepas 2hari,bukan nak adap pun...ekekekeke




Ni lak baru sebentar tadi,aku sibuk nak YM,dia pun sibuk nak YM gak. Tak bagi mengamok-ngamok hahh. Adehh..pandai dah anak mama ni. Siap terbalikkan meja kusi dia la. Geram tol aku,bila anak naik angin,mak pun naik HANTU ok!

18 comments:

♥ Eda ♥ said...

hahah tu la..aku pun gitu plg malas nak beli mcm2..kang hadapnye kejap je..last2 ngaco org gak ..kahhhhh... k sue..tu tandenye dier tak bag ko main ym la tu..mcm aku ni..dats y la aku tak leh sgt nak berkapet skang ni..hehe..

~~ciklinn~~ said...

budak2 mmg cenggitu kejap jer xcited nyer....

huhuhhu comellnya budak tocet dua nie..geramm aku tgokknyer

ai said...

alolooo..cutenye dia ikat toncet camtu! sama la ngan Opet aku ni. Dia tukang pegang mouse tau!!! isk!

ctm-cak'on said...

alya, mujur mama kamu x beli meje tecik yg mcm untie pakai skang nie, ekekekek...

ppb_ppkp said...

rajinnya alya....pandai dier...

Precious said...

Eaa .. mama, mama ingat mama sorang je ke cebuk. Kita pun cebuk gak tau.

eLYies said...

wakakkakaka.....alya jeles tgk mama dia dok sibuk ym je..tak layan dia..so better dia nak join ym sekali..wakakakakkakka...bagus alya..buat lagi tau..auntie yies suka...

sis_nita said...

alya pon mau ym2 gak.. tapi bebudak laa ni cerdik weiii.. anak2 dara akak tu dah reti main game kat PC aku tu..

asal lepas kul 8 malam jerr, mulerr laa.. bergado2 nak guna PC..

Nur Syafawati said...

mcmane la alya x nyebok nak chat gak!!!sbb ko tgk tu..kan ke ko taruk gambo dia..maknenyer..dia la kena chat weh!!!kahhhhhhhhhh...abis la..lepas ni berebot pc ngan anak...bapak nye wat bodo je kan..hahaha

shi3la said...

weiii beliii ler meja yang leh ym gak..baru ler diyer tak kacoo..huhuu

el said...

wkakaka..dulu danish pun mcm tu gak jap je ngadap...skrg tidak lagi..pantang aku bg ke adek dia..dia mula ngamok nak jugak...haahahahahaha...dulu jual mhl anak aku xmo..skrg adek ko nak..ko pun kalut nak...adoiiiiiiii...skrg yg dia paling suke menan..otomen ngan kete...kalo mtk ke dia...danishhh bg awennn jap nak main...haaa mulalah ngamok..xbg...kahhhhhhhhhhh

elly @ suely said...

bebudak memg cenggitu kan... bli kan mcm2... ngadapnye sekejap je... benda yg x leh dbuat main tu la yg die nak kan? eekekeke...

~~ciklinn~~ said...

re:mek kau nak jual rumah kat klang kat ner? hihihhi aku tgh cari umah gak nie.....

nasz said...

comel sungguh alya bertocang mcm tu kak sue. geram aku tgk!!!

FaizAmYAirieL said...

comeynye alya bertoncit 2...ehehe..kak su ari tu mase aku beli buku2 disney tu kan org tu mmg ckp mmg elok belikan krusi n meja kecik supaye die berminat nk blaja lagi2 kalau ade rak buku kat area situ..tp buat umor skrg ni mmgla sekejap je die dah borink...tp kalau 2 hari ok lagik la kak su..airiel x sampai setengah jam pon die dah bosan..hampeh jerkk..aku ajar smue die x mo ikut ko tau..sakit pale otak aku..kahhh

FaizAmYAirieL said...

eh lg 1 lupe nak ckp..samela mcm airiel alya tu..jeles kalau aku ngadap laptop..sure die ngade2 nk mintak perhatian..ekekeke

~Atie~ said...

kak sue.......kiut nye alya ade tocang....

umairah pun cam gitu kak sue...ri tu baba die belikan basikal...ari pertama komain sampai nak tdo pun ngan beskal..skang die tendang2 jek....pandang pun takmo beskal tu....rugi duit jek beli....emmmmmmmm


p/s: kak sue...nnt atie open blog balik...hehehehehe

iera_ayen said...

sue... comeinya ko tocangkan dia mcm tu...ayu n sweet. suka aku tgk... samalah mcm zikry ni, pantang aku dok dpn pc... kejap tutup monitor aku,kejap amik mouse...sambil2 tu ntah apa2 dok menekan keyboard... aku biar jer...aku tukar pc lain plak, maklumlah byk pc kan?