Wednesday, April 29, 2009

Let's Dance Together

Assalamualaikum,
Hari ni aku nak bercerita pasal anak aku..Alya la kan. Alya sekarang ni amat la pantang kalau dengar muzik,sure HEAD BAGGING..hahaha. Korang tengok je la video yang sempat aku snap ni. Layannnn

video

12 comments:

elly @ suely said...

kelakor la alya... umah sepah tu mst keje alya kan? sm la cam qimie... kalo org dtg, mau x kelam kabut aku dbuatnye... ekekeke... asyik nak menyepah je kejenye... adoiii

miss♥wahida said...

hahahhahahha....lawak la alya nie..nie yang wat lagi2 nk jumpe alya nie...comey la...

shiemz said...

hahah..kemain alya nie tau.. nie mesti ikut perangai mama dier mase kecik2 nie... heheh

ai said...

oiii..gelak kau yg aku dengar!! kahhhh..ni anak sapa yg rock ni wei? meh dtg umah auntie..leh geng ngan bebudak tu :P

KasiH said...

fuyooo...head banging tuh....bravo!bravo!

MUMMY ILA said...

wakakakaka... leh wat group dancing dgn izz.. kahh

D.O.U.B.L.E...S said...

alahai..cam kakak anis gak suka sangat nyanyi..heheheh cutenya...minah rock

Bibu said...

wakakaka Alya Rock!!

iera_ayen said...

aku dpt dgr sore ko sue... akhirnya. hehehehee.... alya mmg x suka pakai baju erk??? serupa jer ngn Zikry aku...

FaizAmYAirieL said...

kahh...walaupon aku x leh dgr aku leh tgk je tapi amatla kelakau tgk alya headbanging tu..ekekeke...alya angguk pale..klau airiel geleng pale laju2..ekekee

Nur Syafawati said...

alya bur shuffle woooo....
tapi mcm zaman2 60 an je..
kahhhh...mcm2 ragam anak ko ni
sue...

♥ Eda ♥ said...

teksinya alya..panas sgt eh..sampai berbogel tuh....ko pun head banging skali ke kak sue..sampai gegar2 kamera..kahhhhh