Saturday, May 02, 2009

Desa Water Park

Sabtu cadang ke Desa Water dengan geng-geng en.somi. Saja bawa alya mandi manda sebab tak pernah lagi bawa alya terjun kolam. Alya amat la suka,agak ketat la kena kawal alya. Dia ingat air seperti didarat. Bape kali terminum air..hahahaha. Bila dah bawa alya mandi,alya punya la suka weii. Siap nak berenang hahh.

Kebetulan hari tu,punya la ramai umat manusia. Dulu kat desa water park ni masuk RM16 jer,sekarang dah RM20 tapi ok la dengan semua facilities yang ada. Sangat happening tapi aku prefer bawa ke sg ker pool lain ker sebabnya tempat macam ni tak boleh bawa makanan luar. Kena seludup sorok dalam-dalam. Sabor je la. Balik rumah,3 banak kena sunburn..legam muka beb..hehehe





























14 comments:

eLYies said...

amboi2..sakan nyer pi mandi manda..patut la tak pi keje..hahahhaha

ai said...

sonok dia dpt men air (mama dia pon over kan?? :P) hihihi..wei, leh pulak dia tido ye? gud girl..

elly @ suely said...

rmainye umat manusia... best ke mandi reramai tu alya? hehehe...

AieZa said...

wahh best nyer suee.. nnt nk ajak papa hana g sini gak ahh.. mesti beshh.. hihihi..

sue.. aku tgk alya dh debab skit laa.. nmpk berisi.. ke dia mmg cmtu aku yg xperasan?

shi3la said...

wahhhhh bes besss...kalau Daniall pegi nihhh mesti takmo naikk dahhh nie..

errrk pjg rambutt ko..hihi

ayien78 said...

bestnya.... aku masa g sini family day laki aku nyer company...baru tk barula... cuma masa tu aku tk teringat nk ambik gambar...sibuk jaga jay lagi...jaga anak tiri aku lagi.... hahahhar....

cess...sun burn masa mandi mmg tk hengat...ko tk kena sunburn ke sue????

mummy airell said...

wahh..bestnyer2!kalo aku bawak anak aku ni sure tak nak balik ni.sue..rambut ko panjang rupernyer ek.hehehhehe

el said...

amboi alya ada swimming suit..danish aku pki suar biasa jek..hahahaha

gelak aku tgk alya tido nganga..letih sgt main ayor...hehehe

rmbot ko pjg dah sue..xmo buat cam syedafaiza (sya...eda..faiz) berdekah3

♥ Eda ♥ said...

sonotnye alya dapat mandi mande...siap ade pampung sendiri tuuuu.. tapi ok la g desa water park ni kan... dari peg sunway lagoon..mmg rabak poket..hehe

ctm-cak'on said...

ermmm...dh lame x g mandi mande ni, nk g jugak la mandi mande sementara x b'tiga lg nie, ekekeke

Nur Syafawati said...

desa water park mmg besh!!!!aku kalau ade family day baru la jejak..kalau saje2..x dpt ler..hehehe
wah alya.bergaya dgn kasut baru!!!pelampung baru!!baju dah tentu baru tu kan??untung nyer la alya...
bile nak ajak dina mandi2 ngan alya ni??
sue..wat rebonding ler...mesti acid ari2 mau..kahhh

~Atie+Farid~ said...

amboi..bestnye mandi....

panjang nye rambot ko kak...mcm ramli sarip.......

ppb_ppkp said...

sampai terlena lepas mandi..ihihihi

fazilzura said...

waaaaaaaaaa dh lama bangat x terjah Desa water park tu .. mmg best