Saturday, May 02, 2009

Fun 'N' Cheer World

Malam tadi,en somi ajak keluar..nak cari pelampung untuk alya sebab sabtunya nak bawa alya mandi manda. Kebetulan kat Balakong ada satu warehouse bukak,kat situ ada jual macam-macam barang dari China. So aku plan beli kat situ je la.

Sampai je kedai tu,macam-macam ada. Memang murah sangat-sangat OK. Harga rata-rata bawah RM10! Kalau korang nak cari baju untuk aksesori pakaian anak korang,boleh la datang kat sini. Kalau nak beli kipas untuk gift wedding pun ada,lilin aromaterapi, mainan anak-anak ... ehh macam-macam le.


Kipas cenderahati
Yang ni kalau birthday girl ker..mmg sesuai
Yang ni lak kalau nak jadi angel

Lilin Aromaterapi..sangat wangi
Alya tengah testing menan
Ni la menannya...spongebob..

Alya dapat kawan baru

Pelampung - RM 7.90, Bola - RM2

6 comments:

Nur Syafawati said...

murah gile weh pelampung tu!!!bola tu lagi murah!!!rm2 jek???huhu..mmg berbaloi!!

Bibu said...

belah mane ni wei?kat maybank 2 ke?

KasiH said...

Murah tu...2 brg RM10..

saveme_zero said...

wil - dkt sebelah econsave balakong

fazilzura said...

daku xpenah masuk lg kak su ... banyakkali dh lalu

IVYRURAN said...

mama Alya, nama saya Ivy. Saya terjumpa perkongsian anda semasa saya ingin dapat alamat daripada internet tapi akhirnya saya gagal. Bolehkah saya dapat alamat fun n cheer balakong daripada mama Alya?