Monday, May 25, 2009

Majlis Cukur Jambul & B'day - Ayien House

Asslamualaikum,
Semalam dapat jemputan Majlis Cukur Jambul & B'day anak-anak ayien. Walaupun dalam keadaan tak berapa sihat,aku gagahkan diri jugak pergi. Aku sampai pun dah petang gak la dalam pukul 3 kot. Ada kambing panggang! Kalau ikut napsu aku,memang aku terjah jer tapi telah dilarang oleh en.somi. Ye la..aku dah la tak sihat,kalau makan lagi aku tak sihat nanti. Aku hanya mampu melihat je la sambil telan air liur. Ada skit aku snap picture,so layannnnnnn















16 comments:

MUMMY ILA said...

hehe..syokkan dpt makan kambenggg

JuLieS aka Ayu said...

alamk..!!! dah dekat ngn umah.. lupa laks nak pieee... huhuhu... sian daku... camner leh terlupa pulaks... adoi...

♥ Eda ♥ said...

amboiii siap ade kambing panggang...rugi plak ko tak sihat...klau aku la...tak mampu aku nak pandang je..hehe...amboi alya n airiel..sepadan gitewwww... ;)

FaizAmYAirieL said...

sweenye airiel n alya..sepasang..ehehee...ade jodoh la tu..kahh..marah besen ko..mampos aku..ekekkee

Rafizah Nordin said...

mmg ade jodoh le tu...sesame pakai ijau...i like!muahahaaa

alyyani said...

walaupun tak sihat, ko tetap maintain. org skang ni kalo buat b'day bash kemain grand lagi mcm kenduri kawen kan? heeheh.. meriah!

mama tisya said...

sian ko sue tk dpt mkn kambing..nasibaik tk peknen ..kalo tk,sure leleh heheheh

fazilzura said...

wahhh beso nye kenduri .. siap kemahhh ..
mmg vouge..

* kak su , kamo x sihat lg yek..
heheh sib baik somi ikut , kalau x sure terkam dh kambing tu yek

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

meriahhnya majlis ayien nieh .... busy pindah ranah tak leh kemana2 pun kami ;-(

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

haha ikutkan hati nak pegi tapi apa kan daya, laki aku keja..doi..

kambing itew mmg nikmat, rugi la ko tak sihat huhu

Bibu said...

wah grandis sunggguh..cam nak sambut menantu

irma said...

anak saper ko pegang tu sue..???

jeff said...

>> nampak meriah juga ni...

nasz said...

meriah nye

Nana said...

wah...meriahnye nampak..

ai said...

HUHUHU...meriahnye...!!!!

tak dpt nk join :(