Tuesday, May 19, 2009

MIRACLE

Korang nampak tak apa yang aku nampak. Dah lama rasanya aku tak tengok pelangi,masa ternampak pelangi ni,subhanallah..indahnya. Aku snap masa on da way nak balik dari semenyih,kat area tesco kajang tu. Cantik sangatkan...






5 comments:

alyyani said...

ari ahad aritu pun aku nmpk pelangi bila kua dr warta bagi.. indahnya ciptaan Allah..

fazilzura said...

dah lama x dak pelangi

elly @ suely said...

cantik! i like pelangi....

FaizAmYAirieL said...

wah indahnye pelangi..dah lame aku x nampak..kalau aku nampak sure aku pon cam ko jgk tangkap gambo..eeehhee...tesco kajang tempat aku ambik swiss roll kak wil..ekekeee

~Atie+Farid~ said...

cantek.........tgk pelangi ingat aiskrim...hehehe