Friday, May 01, 2009

Nike wHse Sale @ Queen's Park

Selamat Hari Bekerja untuk semua termasuk la para suri rumahtangga,kira korang pun bekerja..betul tak?? So sama-sama la kita ucap selamat. Hari ni,ada la program skit. Tengahari tadi,en.somi ajak ke Jalan Peel..ada Nike WareHouse Sale @ Queen's Park,start dari semalam. Then ajak kawan dia sekali joint shopping.

Sampai jer sana,punya la ramai orang kat sana. Segala macam barang semua ada,harga lebih murah dari kat Mall. Actually en.somi nak belikan sandal untuk alya. Pilih punya pilih,kenan kat kaler hijau tapi dah takde size lak. Aku lak macam biasa la handle alya yang nak tawaf semua tempat. Setelah berkenan peten lain,sambar la satu sandal kaler pink ni,harga RM59.90 jer..kalau kat butik...dekat RM100.

Lepas dah pilih untuk alya,dah bayar semua terus merayap kat Butik bawah situ pulak. Aku masuk butik Esprit,gile kejap aku..hahaha. Punya la murah!! Aku dah kenan satu baju ni tapi bila nak beratur bayar...terus aku CANCEL nak beli! Sebabnya..long Q sampai ada U-turn. Ahh..kosa aku nak Q macam tu. Dah takde apa nak beli,terus balik sebab en.somi nak g solat jumaat pulak.


Tengok tu,punya la ramai orang tengah memilih baju,seluar,handbag & etc
Alya tengah sibuk nak memilih jugak,kena kawal ketat beb!
Kat seksyen nak beli kasut,padat tol
Dah pilih,nak ke kaunter bayar,alya lak sibuk nak Q
En.somi suruh bawa alya keluar,terus alya menjeruk rasa..hahahaha (konon-konon)
Alya & Mama alya yang suka enterprem...kahhhhh Hello! Saya pun nak Q la...hehehehe Ayah! Let's go home. Alya dah dapat sandal ..TQ ayah




Ni lah kasutnya...hehehe

7 comments:

Nur Syafawati said...

perghhhhhhhhh..nike tu!!!!tapi sungguh berbaloi ko beli sue...50% less...pinky lagi..sesuai dgn alya..tapi xkan beli utk anak je??korang laki bini..meleleh air liur je ke??kahhhhhhhhhh

alyyani said...

sue, ade lagi ke sale nye ni? sampai bile? infant nye kasut / sandal ade tak?

mama tisya said...

cute ler sandal nike alya..kecik2 dh pki NIKE ye..bertuah ank2 skarng..zamn kita dlu2 tk kenal pn...kekekeke

el said...

tantek tantek kasut tu...

Tinie said...

tomelnya kasut..berp hengget tu sue??

saveme_zero said...

Wrehse sale sampai esok je kawan-kawan.

elly @ suely said...

bape dpt after sale ni kak sue? aku br je usha2 ritu tgk rege lam rm 99...