Tuesday, May 26, 2009

Sorry

Assalamualaikum
Aku nak mintak maaf la pada kawan-kawan sekelian yang baik hati yang sudi mengetag aku. Buat masa ni aku tak sempat lagi nak jawab semua tag yang telah diberikan. Bukan aku tak nak jawab yer,aku amat busy sekarang ni,nak jengah blog kawan-kawan pun tak sempat weii..huhu. Aku bukak pun tengok sekali imbas.

Nanti aku free,aku akan jawab tag yang telah korang berikan k. Aku amat-amat hargai sangat. Sorry again to all.

5 comments:

nasz said...

baik la kak sue yg bz. hehehe

~~ciklinn~~ said...

huhhuhhu samalah kita sue..aku yg kat rumah ni pun tak menang tgn ni..anak2 demam takleh nak buat apa2 pun.. nak ngadap pc pun takleh bila dah mlm aku lak ngantuks....huhuhuhu

masuk bloh kau selalu duk jenguk2 jerk tak sempat nak letak komen si kecik tu dah nangis dah nak pelokk...

alyyani said...

tu la sue, ko ni glamour sgt da macam artis. heheh...

leily's said...

olololo..sebok benor ko..
aku pun cenggitu gak..
neway, pandai2 le curik mase..
re: rahsia?nama lagi rahsia mane bleh bagitaw..
mane de cun..aku stil mcm dolu.. berat pun naik sket skrg..tepek bedak je, ko pun cun pe..

sis_nita said...

akak pon aderr utang tag gak ni.. lum buat lagikk.. cam ko gak.. bizi skett.. huhuhu!