Thursday, May 14, 2009

This is my transformasi..but I don't Like it!! Suckkk

Semalam balik kerja,terus siap-siap mandi. Kebetulan somi nak ke bandar tun razak,so I FOLLOW!hehehehe..leh makan free kat rumah MIL..kahhhhh & also aku nak potong rambut. Fikir sayang tapi..rambut aku asyik gugur jer,alya pulak suka bermain-main dengan air liur dia. So...setelah berkira-kira,aku redhakan je la potong rambut ni.

Tapi...aku tak sukaaaaaaaa bila dah siap sebab belah depan rambut aku,ishkkk!! Orang kat kedai tu cakap,rambut aku jenis wave..wahh..ada wave U..hahahaha. So tak leh jadi yang macam exactly la. Nanti aku nak repair kasi pendek lagi tapi en.somi tak kasi..huhu. Korang rasa...ok tak??





21 comments:

Nur Syafawati said...

anda kelihatan 1tahun setengah lebih muda dari usia asal anda...tahniah kepada anda...

nota bijik :- aku rase..betul kate ko..alter skit lagi.kasi pendek skit lagi depan tu..huhu.baru la stylo...

nasz said...

WAH3, DAH RAMAI YG TRANSFORM SKRG NI. MASING2 NAK CUT HAIR...

OK DAH TU KAK SUE, COMEL KO BERAMBUT PENDEK GITU. AKU TAK LEH LA, NANTI PAKAI TUDUNG, ANAK TUDUNG TAK TETAP DUDUK. HAHAHA

fazilzura said...

kak su .. dr blakang tgk cm kak piza pun ado ..
lain nye muko mu kak su ..
kire ok ler tuh.. cun gakkk..

[I][T][A] said...

cantiklah potong rambut mcm tu...
nampak cute dan lagi muda...

FaizAmYAirieL said...

owh..inila transformasinye erk..ekekee...lawo jgk kak su..nampak mude gitu...ehehee

elly @ suely said...

nampak mud0 la kak... hehehe

~Atie+Farid~ said...

kak sue!!!!!!!!

cantek siot..comel gitu...dah rupe alya dah.....

caiyok kak.......

ai said...

HOhohoho..transformasi sudah bermula!!

comey la potong gitu. mmg nampak mude wei. aku pon nk potong gak arrr..nk gak nampak muda 20 tahun dari usia sebenar! boleh? :P

Rafizah Nordin said...

sue,sape snap gambo ko mase tgh potong tu?cino tu x tanye ke napenye beria tangkap gambo?hahahaha

pada aku dah ok jek rambut ko gitu.xyah pendek lagi nnt tserlah plak konye sulah tu.hahaha lagik tp ape2 pun terpulanglah pada tuan punye diri...

saveme_zero said...

sya - TQ sya..muda erkk..kembong bontot aku..kahhh

nas - aku dah rimas rambut panjang,klu basah rambut..lmbt kering.

zura - ye ker nas?? aku jd kembo piza lak nti..hahahaha

ita - cun erkk..kahhhhhh

paiz - muda tu yg sedap dengar tu..hahaha

suel - hehehe..muda ker??

atie - rupa alya ker??yahoooooooooooo

kak ai - apa lg kak ai,sila la potong..mesti cun

piza - tu kedai melayu la,cina aku geli..hehehe. aku snap sendiri la piza oi..ngeh ngeh ngeh

el said...

cun cun...jgn potong dpn..dah elok dah tu..kalo ko potong depan...npk cam ketot jer rmbot..i dun looikkkeeee...

nota bijik: jgn potongggggggggggggggggg

♥ Eda ♥ said...

larrr kak sue..awat pendek beno...nampak boyish dah... klau potong paras bahu kan molek..nampak muder 20 taun...ekekeke...tapi klau panas sgt n ko pun bertudung ok la pendek eh...

@e_da said...

wa weeeeeeeeeee berwajah baru.. senang sekt kan sue.. ringkas..

MUMMY ILA said...

wahh..cam kakak alya. kekeke
sure acid geram je nengok...heheh

ctm-cak'on said...

k.sue!!! mude jelita gitue taw...

Bibu said...

bagi aku kan..berambut pendek mmg akn buat kite sentiasa tampak muda!aku pon suke rambut pendek!lagi satu...er ..er..jimat syampu ekekeekek

~My Memories~ said...

Sue, Cutenya cam zaman remaja... baru nampak iras alya sket2 :D

ibu_umairah said...

cayalahhhhhh dah potong rambut......eh sekarang nie musim potong rambut ke bg ibu2......heeee.heee

++eden|essey++ said...

sue kan betul ako kate...ni kes nk kontot kn rambut la nie...ako pon dah x saba2 nk potong gaks..ko bawa cth gamba dr blog ako ker...hihihi..sue rambut ko pon cam ako gaks lah...belah tgh2, kalo nk buat belah tepi xble..msti jatuh blk tmpt asal...huhuhu

virusatu said...

kak sue nampak mudeeeeeee...satu transformasi mengubah segalanya..hahahaha..

Anonymous said...

kak sue, tukar petting rambut tu, sure rambut dpn tu nmpk ok, skrg ni belah tgh, mmg tak nmpk mcm yg kak sue mau.. try tukar belahan/petting rambut tu, let say tukar ke kanan, insyaallah berubah muka kak sue..

--btv with love