Friday, May 15, 2009

Welcom to new World

Assalamualaikum,
Tenghari tadi,kuar kejap then ke PPUKM..tengok new bb. Actually dia ahli pcm,fiza namanya. Opis aku dengan ppukm tak jauh,dalam 10min camtu jer. Sampai jer,tengok dia tido..sian dia..menahan sakit. Aku paham fiza..hehehe.

BB boy,berat 4.31kg..nama belum dipikirkan,lahir secara Czer. Sangat la COMEL! Geram aku tengok hahh. Rasa nak banak je lagi..kahhhhh. Layan picas...hehehe



19 comments:

eLYies said...

adui..encemnya anak fiza...semangat tul..geram tgk..huhuhuh

AieZa said...

uishh.. normal eh sue?? beso tuu..

virusatu said...

mak ai k.sue..besor nye..sgt chumell..

sis_nita said...

comel sangat.. 4.31kg? alololo.. sihat!

Nur Syafawati said...

besar nyer bb dia!!!!!!!aku tgk ko pegang pun..dah penuh tangan ko sue..mmg sihat ini budak..comey lagi..putih lak tu..ape lagi sue..dah amek berkat tu..ngeh.ngeh

FaizAmYAirieL said...

fuiyooh....4.31kg...kalau die normal aku respect la die kak su..ehehe..naseb c-zer..eheh

mano gambo ibu baby..gambo ibu lain lak yg kluar..ekekeke

aku pon skrg x leh tgk baby kak su..sure geram giloss....kalau dah pegang baby susah aku nak letak balik..ekekeke

fazilzura said...

besau nye cm dh sebulan ..

* kak su , ambik aura ker.. hehehehe

nasz said...

alahai, tembam nye pipi dia. mmg padan dgn berat dia kan.. ish tak sabor aku nak banak

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comelnyerrrr
tgk baby baru lahir aku pun nak banak gak..
wei ko bila nak bagi alya tu adik??
kalau on, koling2 lah yer...kita jemaah...hahaha

@e_da said...

comel n semangat baby ni.. 4.31??? adoi la ni yg seram dgr nih...

ai said...

Rasa macam??? alaaaaa..branak je!

alyyani said...

4.31 kg? sebab tu ke c-zer?

ape lagi sue, bg la alya adik :D

congrats tu kawan sue tu

Dayah said...

welcome dear..4.31 ! semangat

=wijdan=

ctm-cak'on said...

chomel n ensemnye bb boy nie! geramnyeeeeeeeee!!!!!!!!!!

amboi kakak sue, mcm dh x sabar je nie, cpt2 le banak lg ;)

jeff said...

>> alahai comelnya dia...
>> so cute...

Mat Gebu said...

Sue...memang betul ko cakap, dah leer comeyy..kecik dah gagah perkasa koo, kira besar juga lah kan 4 kg lebey tu...

joegrimjow said...

ololooo
ni yg nak buat jumpe anak sfdare nii

ayuZack said...

ermm.. boleh da no 2 sue.... tunggu ape lagi...

noreen-bulan said...

comey n besar nya bby tu...