Thursday, June 11, 2009

Bila resah melanda....

Assalamualaikum,
Hari ni ada something yang telah berlaku,yang buat aku risau. Pagi ni kebetulan,aku perlu bantuan dari somi aku. Malam tadi,anak buah somi aku datang rumah mintak tolong printkan assignment dia. Kalau line clear,insya allah aku printkan. Kebetulan assignment tu guna tulisan yang tah apa-apa. Kena copy font dulu,baru boleh bukak file tu.

Then aku pun sms la somi,tup-tup tak reply! Aku tunggu je la,kot dia bz buat keje. Tunggu punya tunggu,tak reply. Aku call,tak dapat. Ahh sudah! Mana lak somi aku ni? Hati dah dup dap..dup dap. Kalau dulu,masa cintan..dah sampai office,boleh je sms bagitau dah sampai. Sekarang ni,jawapannya adalah..'dulu lain sayang'..geram betul jawapan ni. Then aku call office dia,tinggalkan pesan suruh call aku balik..katakan URGENT! Hahh! ambik ko! 5min pastu,hp aku berdering,tengok hp..somi call.

Dengar sore somiku,terus menitik air mata. Gembira campur geram,kita ni risau je kalau dia naik motor tu. Takot la apa-apa jadikan. Bila aku nangis,dia boleh gelak pulak. Aihh..somi aku ni. Orang laki ni,ambik mudah je. Bila kita more emotional,dia kata kita pikir yang bukan-bukan.

Nota Kaki : Lain kali kena pasang gps kat badan somi,senang nak tau dia kat mana,boleh???

4 comments:

elly @ suely said...

hahaha... aku setuju bab psg gps kat badan tu kahhhhh

~~ciklinn~~ said...

yerlah org laki mmg camtu..laki kau pun sama..aku pun kalo selalu dia sampai umah umah kol 2 kan.. asal lewat jerrr mulalah aku tak tentu arah... tapi itulah dia boleh buat dekkk jerk....

hihihihi aku pun setuju gak pasang GPS kat laki..

FaizAmYAirieL said...

ehehe kak su...sentimental gak ko erk kak su..ekeke..kalau aku la cam ko kan tetibe nangis sbb lambat pick up phone sure amy kate aku buang tebiat..kahhh...yolah..sbb laki aku ni x same mcm laki orang..lain skit pesennye..ehehee

Dayah said...

kak sue...cctv tak sesuai ke dipsg di badan somi..hahahah...

jgn gabra kak sue...rileksss

-wijdan-