Thursday, June 25, 2009

Bondamama @ Pengasuh

Assalamualaikum,
Nak citer skit pasal bbsit alya. Kelmarin,en.somi bagitau yang ada orang datang interbiu bbsit..mengenai PENGASUH. Orang yang datang interbiu tu dari laman web Bondamama. Laman web ni menyediakan pengasuh untuk para ibubapa yang bekerja. Bagus jugak web ni buat marketing macam ni,so takde la susah nak mencari pengasuh dikawasan masing-masing.

Kalau korang tengah mencari bbsit,boleh la masuk website tu. Mungkin setengah kawasan ada,setengah kawasan takde. Program ni baru lagi,so kena take time la untuk fully recover. Kebetulan masa wartawan web ni datang,alya pun ada..so tumpang glemer la anak aku tu..haahaha. Macam anak jopun lak aku tengok alya ni...hahahaha. Keterangan lanjut,korang leh masuk web tu ok.




11 comments:

Nur Syafawati said...

muda remaja lagi bbsit alya ni..elok je ber3 tu dok ngan dia yer..alhamdulillah la..dpt bbsit yg bertanggungjwab..x pening2 pale kite nak fikir kan..

Bed said...

such a gud idea la kan for those yg carrierwoman ni....baguih web ni....
daripada kita dok menanggung indon tu kan.at least bagi kat org kita gak...well lain org lain lak pendapatnye...

Nana said...

eh..eh...ye la..mudanye ek bbsit alya ni

Fiza Nordin said...

cayalah...pasni alya glem sat kat blog tu...bagus gak blog tu buat camtu...senanglah mereka2 yg bekerja tu nak cari pengasuh...

sis_nita said...

mmg bagus laa aderr laman web camni kan..
memudahkan urusan..

el said...

cun gak bbsiter alya ni..hehehe
larat eh dia jaga 3 org sekali...bgs

nasz said...

bagus gak ade laman web mcm ni kan?

mama idzareef said...

salam ziarah..salam kenal..

c-idah said...

cun ar bbsitnye.....
yg penting dia sungguh2 wt keje n
bertanggungjawab..

senang sikit nak g keje kalau
ada bbsit..kn..janji dia boleh dipercayai...

elly @ suely said...

glamer alya hehehe...

FaizAmYAirieL said...

glamer doter in law aku..ekekek...