Tuesday, June 09, 2009

Jalan di Hari Jadi Agung

Assalamualaikum,
Fuhh...semalam dari pagi sampai la ke tengahari sambung ke petang,internet tak berapa ok. Langsung tak boleh nak access. Semalam aku dah upload semua picas tapi asyik hang jer. Kebetulan semalam aku bz yang amat. Ok lah,tak nak citer hal semalam. Citer pasal weekend aku!

Sabtu pagi tu,paksu aku kahwin,nikah dengan orang Rincing. JUmaat tu,lepas balik kerja then tunggu somi balik,kemas-kemas..decide tidur rumah kakak aku kat Taman Pelangi Semenyih. Pukul 11pagi,majlis pernikahan berlangsung tapi aku tak pergi just datang waktu makan tenghari jer..ngeh-ngeh. Sori la,gambar panten aku lupa nak snap la.












-----------------------------------------------------------------------------------

Then petang tu aku dapat invitation besday dari Mak Dina @ Syapa..hehehe. Tak ramai geng yang datang tapi tetap meriah ok. Dapat jumpa Ciklin,tak gemok pun ko OK..sedap-sedap je kalau pelok..kahhhhhhhh. Menu utama meehon/mee sup. Sedap tol sup mak syapa. Macam kat kedai! Nak resepi leh???hehehe.











8 comments:

MUMMY ILA said...

syok alya berjalan sampai x puas berjalan habis rumah nenek dina dia tawaf. wakakakakaka

fazilzura said...

WAHHH kak ..hntaran serba pink ..

kek tu yg xleh thn tgk tu

FaizAmYAirieL said...

huhuh..sowie alya..airiel x dapt sedondon dgn alya sempena 2nd befdey dina..ehehee..

Nur Syafawati said...

sue...cantik2 hantaran dia..fresh flower lagi tuuu....
tq sue n family..sudi dtg majlis aku..tq..tq...byk nyer gambo dina potong kek..tapi semua tgh melalak..huwaaaa...aku yg nak nangis tgk dia nangis...uhuk22

Bibu said...

wah..sakan jln coti agung...penganten lak tade?

~diAhOntHeblOg~ said...

hang n alya la jadik panten on behalf..ekekek

mamafif said...

oo..dh duk pelangi erk....hantaran tu kaler peace ker

Nana said...

eh..eh aku ada nampak ainul anak lyana.
kejap je dina dah 2 taun ek.si syapa ni senior aku time kt kolej.