Monday, June 01, 2009

Lunch With Family

Korang layan la gambar yer,aku xde idea nak cerita sebenarnya. Pale tengah weng ni sebab tak cukup tido. Alya malam tadi merengek sebab demam tapi pagi ni dah ok. Ni tengah selsema & batok. Aku citer sikit la erkk...hehehe. Semalam aku balik semenyih, sambut besday ayah aku. Kek boleh lupa nak beli ok! Argh..camne leh terjadi tak tau la. Aku masak nasi ayam,kakak aku panggang ayam. Bila dah lapar,dengan segera semua terus mencekik..tak sempat nak snap gambor ramai-ramai..hehehe. So layannnnnn











10 comments:

fazilzura said...

AKU NAMPAK ALIENNNNNNN..

amboi kak su .. besh nye.. akak wat nasik ayam ker tuh ..

** gambo last tu .. ehheehh romantika tu

alizmiealya said...

>ayam itu nampak menarik skali..yummy2!..
>kak su..nti amik award kt blog aliz ye..:)

ai said...

Su wei...ayam tu menariks gilos!

mama tisya said...

adus sue..terliur wei tgk ayam itu..dh ler aku tgh pose ni..huuhuhuh

Nana said...

wow!! dapnye ayam tu.
big apple pun sodap nye..br sabtu lps mkn org banje.

AieZa said...

ayams.. ayams.. lunch time.. mkn ayamss pun sodap nih..

Nur Syafawati said...

woi!!!!ayam panggang!!!!menarik gilossss..hmm..bile la nak masak byk2 mcm ni eh..hehhe

shiemz said...

giler lama aku x makan big apple... bila nampak nie terinagin.. hnss...semua aku teringin...

FaizAmYAirieL said...

camane la kak su ko leh lupe kek? ekeke..tp xper..mcm 3rd anniversary aku last week..aku jadikkan big apple sbg replacement utk kek...menarik jgk kan? boring asik kek jerk..towl x? ehehe

++eden|essey++ said...

sue kalo da rmbut pendek ni kn sure nk kene buh cekak kn..kalo rambut pjg asik nk ikat jek..hihihi