Saturday, July 11, 2009

Netball

Ini ada lah 'STICKY MODE'. Untuk next entry,sila scroll ke bawah

Assalamualaikum,

Untuk makluman semua,malam tadi aku dapat call dari urusetia penganjur memaklumkan perlawanan pada 21hb june ditunda ke 11 July 2009 atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.



1. Sya
2. Azlina
3. Ila
4. sue
5.
Kak Rush
6.Wil
7. Eza
8. Erin
9. Miza
10. Kak Yan


KAWAN-KAWAN DIJEMPUT HADIR MEMBERI SOKONGAN PADA GENG2 MOMMIES.COM

19 comments:

ppb_ppkp said...

salam..kak sue,imah minat nak main netball.wakil kolej tu..ihih..tapi jauh sgt ler,,huuhhuhu

alyyani said...

tak reti main netball...huhu...

FaizAmYAirieL said...

daku x reti langsung main netball..kahhh

fazilzura said...

net ball .. dh ngeri

nasz said...

kak sue, aku berminat!!! nak join blh??

Rafizah Nordin said...

meh,meh aku joint!tp xnak la main tuk suke suki jek...kurang2 pun adiah saguati nak kene ade...

sue,aku berminat!

Nur Syafawati said...

sue!!!aku pun sgt2 berminat weh!!kalau leh nak position CENTRE..ngeh..ngeh..sbb dulu kat skolah aku position tu...bley ke kak sue???ape2 pun..aku berminat yerk!!

~diAhOntHeblOg~ said...

ala...21hb ke adoi..ade class xpat join..huhu..reti main CENTER ngn WA..ish2..cmno nk wat nih..

ctm-cak'on said...

k.sue...daku bminat ;)

bile tu? kot2 leh jd pom pom gurl girl kan? hehehe...

Bibu said...

aku suke netball!!tapi arghhhhhhhh kaki aku ni cam kene rantai..benci aku

~~ciklinn~~ said...

sori sue aku mmg takreti main nettball da....

D.O.U.B.L.E...S said...

sue ..
umah ko kat mana yek?ko boleh kasi no tepon tak aku nak menjemputtttttttt...hahahha..aku nak join gak tapi tak pandai sgt main sekolah dulu ada la...hehehehheh lawan mana weiiiiii

shi3la said...

wahhhh besss tuhh...tapiii date tuhh haku der hal lak..minggu depan kannn...haku mau ke genting...hikss kalo takk haku mau joinn wehh...bess tuhh...

~Eila @ Along~ said...

wahh..netball..dah lama tak main..dulu eila GA tau..huhuhu..wakil daerah lagi...

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

sue,
aku nak join, tp dina tak sihat skng nih... tadi ayu sms aku & aku call dia citer si dina tak sihat..

mmg nak mainnnnnnnnn

Nana said...

aku xreti men netball leceh kaki gerak sket dah munyi wisel hahah..
klw bole main je xde wisel aku suka.kekekek

MUMMY ILA said...

tenkiu....:)

T.u.Y.a said...

wahhhhhhh..best2..selalu Tuya jadi GS..lama dah x main sejak posting sek kat dmnsara nih..x de kaum nak melompat2..heheh

mama idzareef said...

hyee.. exchange link ya...