Monday, July 27, 2009

Gathering @ Titiwangsa

Assalamualaikum,
Semalam telah selamat berlansung Gathering vs B'day untuk bulan july. Seronok dapat berkumpul ramai-ramai ni,memang gamat la jadinya..hahaha. TQ mas & jue yang sudi join gathering ni & welcome to group mak-mak ayam. Lain kali join lagi ok,jangan segan-segan dah next time. Sangat enjoy gathering kali ni.

To eda..semoga perjalanan ko ke melben selamat sampai hendaknya. Nanti ko balik sini,kita gather lagi ok. We all celebrate sekali b'day elly,mierza,boy & bb semalam. Memang seronok dengan anak-anak yang tak sabar nak tiup lilin..hahahaha. Big thumb to all bapa kerana sudi membawa & melayan isteri & anak-anak,harap tak bosan la dengan gathering ni lagi kan..hahaha. Actually jangan pulak kawan-kawan lain sangka,kami ni ada group sendiri jer. Sapa-sapa nak join gathering yang kami anjurkan,sepuluh tangan kami hulur. Takde soal pilih kasih ker,pilih bulu ker..TAKDE yer. Semua yang rasa nak join,amat terbuka dengan luas sekali..ekekekek. Ok...next gathering is after puasa. Gathering for Hari Raya! So..nantikan ok..hahaha. Layan je lan picas ni...wallaaaaaa
































video

17 comments:

~chekuna~ said...

sue.... ruginya tak gi.. sonot bangat tgk korang... aku bukak internet pagi2 hr ni.. sbb nak tgk kot2 ada sapa yg dah upload pic masa gathering..hu hu...

saveme_zero said...

kuna - alahai..lain kali ko join erk.

Nur Syafawati said...

lor..cian nyer chekuna..smp gitu skali..huhuh...meh gi blog daku lak...ni tgh upload piccas gath gak ni..kahhhhhh

sue..mmg sonok eh smalam..keseronokkan betambah dgn kehadiran TSHIRT IJAU KITE TU..HMM...LEPAS NI KITE WAT TSHIRT ANAK2 NAK??ADE NAMA..WOW..SONOK NYERRRRRRRR

~Atie+Farid~ said...

kak sue...bestnye gather...baju same jek...unipom ke...

sory kak sue, tak dpt join, aisyah demam...sume appoinment ari ahad kene batal...

insyaAllah kalau ade lg gather2 nak join...hehehe

fazilzura said...

mmg besh bangat
akhir nya daku dpt g jgk ..
dgn ado nye tshirt ijau .. lg meriah ..

** bapak2 pun dok tny tshirt diorg xdak keeee

D.O.U.B.L.E...S said...

BESTNYA..Lain kali aku pun nak join gak la..tapi aku nie pemalu sikit cam mana tu hehehehehheheheheh.

FaizAmYAirieL said...

mmg sonok walaupon aku hadir di saat saat majlis dah nak berakhir..huhuhuh...

el said...

bila la aku dpt join korg eh..
kalo lah dpt join korg bln dpean besday izz airel sekali syok jugak..huhuhu

AlizMieAlya said...

bestnye..sori ar kak..org tk pat join..next time k..tp org da masuk dlm list mak2 hayam kan? hahahaha..

ai said...

SONOK! SONOK! SAMPAI KENE COCOK BONTOT AKU!!! kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ibu Mifzal Arsyad said...

amboi..sonot nya korang gether2..uhuk..selalu x leh join..jauh la nak pi..

alyyani said...

wah, korang siap ade unifrom ke? mmg best la. insyaAllah next gathering aku nak join. jangan lupe jemput aku ek. :D

nasz said...

jelesnye tgk korang berbaju mommies.com tu. aku nak jugakkkkk!!!

nanti gath raya insyaallah aku join, dah abis pantang...

mummy airell said...

sonok2....sonok tak terkata. selalu aku tak dapat p. kali ni leh join, rasa cam tak nak balik plak.huhuhuuhu

sis_nita said...

wahhh..
yang duk reramai pangku anak tuhh..
meriahnyerr..
sedondon jerr rasa..

Anonymous said...

Wahhh... best nya gathering..

Dayah said...

amboi..bukan main semua mak2ayam dgn baju ijo epal bergedikss...