Sunday, July 26, 2009

Gathering Vs Birthday

STICKY MODE! FOR NEXT ENTRY,PLS SCROLL DOWN

SALAM SEMUA
GATHERING MENYAMBUT KEPULANGAN MAK AYAM `EDA' , Birthday Ely (opet) @ anak k ai & B'day boy & mierza (anak rafizah nordin - novelis) .KITA AKAN BUAT GATHERING SECARA "POTLUCK" SEPERTI BIASA. TERBUKA KEPADA SEMUA KAWAN-KAWAN KU. MANA YANG TAK KENAL TU,BOLEH LA KITA KENAL-KENAL OK.


Tema : Momies - baju momies (kalau takde baju jersey ni,pakai je la baju apa-apa asal berbaju, Anak - Merah, Daddy - Putih/apa2 color
Venue : Taman tasik TitiWangsa - dekat playground baru
Date : 26hb July 2009 @ AHAD
Time : 9am-12am

Sila maklumkan kehadiran anda yer & apa yang korang nak bawa supaya tak sama menu dengan yang lain. Sapa-sapa nak datang,silakan yer. kalau x jumpa port mane...boleh call daku.. 012 316 8562. Sila park kereta dekat restoran nelayan & cari theme Baju hijau (momies.com)


1. k ai - kek sebeday ELY & Goodies bag
2. Piza - kek sebeday boy & mierza
3. Eda - dessert
4. sue - sandwich sardin
5. ila - NASI LEMAK DAUN PISANG
6. alyn - sirap soda
7. Paiz - roti telor
8. Yies - Air mineral sedozen
9. Nik - spageti
10. Sarah - Kuih muih (kipap & pau sambal)

11. Sya - sandwich telor
12. Aiza - Buah
13. MasRafie - meehon goreng
14.
Jue - ayam goreng tergedik-gedik
15. reen - Teh
16. suhida -





25 comments:

shiemz said...

bestnyer bat gathering yek..:D

fazilzura said...

Waaaa.. daku x dpt join ..
balik segamat ado kenduri arwah

nasz said...

dah nak dkt sgt ngn tarikh aku nak bersalin

saveme_zero said...

shiemz - jom la join

zura - xde rezeki ko la

nasz - ala..kang ngidam lak. jom je la. klu sakit,GH dekat je.hehehe

MUMMY ILA said...

Penambahan info : Tempat - Park ttwangsa berdekatan Playground baru. tunggu di sana....

aku cam biasa.. bawak
NASI LEMAK DAUN PISANG + 1 TONG KECIK TEH TARIK PANAS...... ^_^

eLYies said...

daku joinnnnnnnnnnn..aku rindu sama mak mak ayam....

tak tau nak bawak aper lagi...

~~ciklinn~~ said...

wahh syokk tu ada gathering.....

elly @ suely said...

baru je cdg nak join... tp 26 ade member kawen la plak... nape x buat 25?

shi3la said...

besday Ely tuhh saper...

huhuu bess tuhhh...

Nur Syafawati said...

aku ko x perlu tanye lagi..wajib utk hadirkan diri..nak bwk ape pun x tau lagi

ZiE said...

Huwaaaa... aku rindukan korangggg.. terasa nak terbang gi sana jumpa korangg la.. huwaaaaaaaaaaaa....
nanti gambar ramai2 jgn lupa diriku nun jauh ye... :)

~chekuna~ said...

sy nak join boleh ker...
macam mana nak contact..???

Aellynn Darlene said...

kak sue

daku confirm! datang single je.

please note: ALYN BAWAK DESSERT!

ayien78 said...

sue...huhuhuk...sgt sedih...sgt ingin pegi tapi aku dah booking g genting sebulan yg lalu....huhuhuk...uuuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alizmiealya said...

kak su..hubby liz ade kursus la pulak time tu..kalau tk leh jumpe..huhuhu..

nasz said...

ala, nak baju tu... tp sempat kah aku?? tak kira, semangat gath tu wajib!!!

ai said...

AKU WAJIB PEGI!!! keh keh...abb anak aku adalah antara 'bahan' utk majlis tersebut.

Aku bawak kek sebeday + nugget

sis_nita said...

wazzap wazzap..

akak nita in d haus..

26hb July ehh.. huhuhu! ampun maap dipinta..

ader majlis laa dik..

adesss..

akak mmg terhengen nak ikut together2 ni tapi tu lerr kekadang crash ngan majlis sedara mara terdekat..

insyaallah, ader rezeki.. ada jodoh lenkali akak akan sertai..

anyway, akak doakan semuanyerr berjalan lancar..

ctm-cak'on said...

nk join aci x? hehehe...daku pun mcm k.nas la k.sue, nk gak join, tp tgk k'ada'n la coz takut kene PAKSA balik pahang lak stand by kat sane...sedeyyyyyyy...

agak2 lau bb x mau kuar lg sampai la kot daku kat sane, tp bwk ape2 yg ade dlm peot aje la ye k.sue? hehehe...

kasihatie said...

alahai...macam nak join...cl husband td nak mintak izin...skali dia cakap minggu nie kena balik umah mak mentua la plak...sedihnyer...nnti bt lagi kak sue..bleh???teringin la nak gather2 nie...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nak.. nak.. nak joint..

My LiFe said...

salam..
korang selalu ker buat gathering..musti best kan..saya baru jek menjoinkan diri ngan blog nieh...saje jek nak cari kawan he he

alyyani said...

mintak maaf, weekend ni balik kampung. kebetulan birthday ayah aku weekend ni. kalau tak, mmg nak sgt join kenal2 dgn korang. huhu..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kak sue... jue dtg dengan ayam goreng tergedik2... hehehehe.. :-)

mama idzareef said...

bestnya gathering.. kebetulan this week tak turun kl plak.. kalo nak teringin nka join.. :D