Wednesday, July 22, 2009

Appendix

Hari ni tak berapa sihat la,dari petang semalam perut ni sakit. Sakit pulak kat belah kanan, takkan apendix lagi. Malam tadi tak boleh nak tido,masih sakit sampai sekarang ni. En.somi dah get ready,anything call cepat nak bawa hospital. Aihh..kalau boleh,tak lah admitted!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Harap hari ni dah recover. Anyone yang ada experience appendix,please let me know if dah kena sekali..boleh kena lagi ker??

12 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita x der pengalaman .. if teruk lagie cpt2 gi hospital sue yer ...

Bed said...

pegi je la sepital kak oiiii...rasenye kalau teruk...diorang buat operation...dr xperience kawan aku la

alyyani said...

sue, kalau betul sakit, then sebelah perut, terus la gi hospital. jgn tunggu2 lagi. member aku sebab lama tunggu dia ingat gastrik rupenye appendix dia da nak pecah. so, terus operate. cepat cek ok!

miss♥wahida said...

akak..g ar cepat2 spital..bhya la..apaun take care erk..jgn mkn bukan2..

ai said...

Alahai..! siannye! Apesal tak gi klinik cek sue? giler check dulu wei..

fazilzura said...

kak su .. yup
kalau dh penah kene , peratusan nak kene lg itu adooo ..
g check up kak

~Atie+Farid~ said...

kak sue...baik g cek csblm melarat....

hope kak sue cpt sembuh ye

p/s: kak sue..sory ahad ni tak dpt join gath..atie kene uruskan kete ngn org proton...

[I][T][A] said...

ita rasa gastrik jer kot... sebab kalau gastrik pun perut sakit sgt tau... sampai tak bleh tido...

gEe said...

ko jgn biar lelama..nnt melarattt..aku tkde pengalaman apendix ni..tk kwn aku penah..dia sakit perut terguling2 seram aku tgk..

psst wehh...kemain penoh blog ko ehh..meriahh gitu..hehehhee

Nana said...

ala sian ko..sakit tau kena apendix ni.

mummy aryan syamil said...

kak..p spital taw...
tkcr k:)

AlizMieAlya said...

kak..bahaye oo apendiks ni..p je klinik check ok..tk cr..