Thursday, July 30, 2009

Western Corner @ Len Seng

Assalamualaikum,
Malam tadi somi ajak ke Giant,tengok diapers untuk alya. Sebelum ke Giant isi perut dulu la kan. Makan kat Len Seng @ Western Corner restaurant. Restoran ni penah masuk Jalan-jalan cari makan dulu,femes la jugak. Kalau bulan puasa,harus reserve kalau nak makan kat sini. Environment dia not bad la,open area jer. Kat situ ada gak la segala goreng-goreng yang lain. Menu yang utama..chicken chop blackpepper,memang tersentap bila makan,then makan pulak dengan mushroom sup & bread..memang menyelerakan.

My menu..chicken chop blackpepper

Alya yang setia menanti makanan dengan penuh sabar

Sedapnya sup ni mama!!

video

Tengah mengamok tak dapat air epal..hahahhaa

Dah kenyang,on da way ke giant.

11 comments:

~Atie+Farid~ said...

garangnye muke ko kak.... tu marah sbb kenyang ke @ tak puas makan...

hehehe

Reena said...

wah alya..pandai makan sendri ya...

Fiza Nordin said...

amboi bukan main lagi anak dare tu menyudu sup ke mulut yek...sampai lentok ke belakang 90 darjah heheee

alyyani said...

rajin nye shopping2.. alya kemain suka lg dgn sup tu nmpak nye. behave je aku tgk anak dara ko ni.

Bed said...

alya oh alya...suka mengamok ye....ikut saper ni???mama ke?

Nur Syafawati said...

owh...dah gaji ye..patut la mkn sedapppppp...jeles aku yg blum gaji ni ..huhhhh...sue..nape muke ko yg last tu mcm x dpt **** je..kahhhh

Nana said...

wah cedapnye..

AlizMieAlya said...

bersungguh2 alya makan ye..pandai tul dia..

fazilzura said...

leng seng mana plak ni kak ..

tu nampak cm kat bukit cheras jek .. kat shell tu ke ???

daku selalu makan situ .. mmg beso logo jln2 carik makan ..

AieZa said...

behave nye si alya..

el said...

amboiiii alya ko mkn...sikit pya stylo..kahhhh