Friday, August 21, 2009

Assalamualaikum...

Hari ni 21.08.09 genap alya 20 bulan. Macam-macam pe-el sekarang ni,kena banyak bersabar jer..ekekekek. Lebih rapat dengan mama dia dari ayahnya sungguhpun mamanya macam singakan...hahahaha. Berat last timbang masa 19bulan 11.5kg,inject booster pun dah settle last month. Bercakap dah fasih sikit-sikit mana yang biasa dia dengar tu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Selamat Berpuasa kepada semua umat islam tak kira dimana korang berada. Sama-sama la kita mengerjakan ibadah puasa ini & mendapat keredhaannya. Aku mintak maaf kepada semua kawan-kawan sekiranya ada terkasar bahasa & sebagainya.

14 comments:

Bibu said...

Selamat berposa Sue..aku pon nak mintak maap gak

miss♥wahida said...

selamat berpuasa n berbuka puasa kak sue...

nome said...

epi 20mths besday to alya...and samat berposa kat ko k.sue...hope posa penuh tawun ni yer...ekeke...

Reena said...

20 month dah alya..dah besar...selamat berpuasa...

Nana said...

selamat berpuasa juga sue...semoga ramadhan kali ni memberi seribu rahmat buat kita semua..amin

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita juga yer sue .. salam ramadhan buat sue & family ;-)

alyyani said...

wah, makin besar makin banyak peel ni. tak saba nak tunggu nia membesar mcm alya tuh. best2, anak lg rapat dgn mama dia. heheh...

selamat berpuasa tuk sue sekeluarga ye...

KasiH said...

Hepi 20mons alya...

Selamat berpuasa to whole family...

ai said...

SELAMAT BERPOSE UTK KAU JUGAK...

~Atie+Farid~ said...

Kim & Family...selamat Berpuasa dari Atie & Family...

Moga Ibadah Puasa kita semua diterima oleh Nya

~Atie+Farid~ said...

alamak kak su..kim plak...sory..,.;terslh

Kak Sue & Family...selamat Berpuasa dari Atie & Family...

Moga Ibadah Puasa kita semua diterima oleh Nya

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

selamat berpuasa jugak untuk ko..

noreen-bulan said...

selamat berpose kak sue...maaf gak yer...

nnt dh byk lg mulut....geram ada kelakar ada..mcm2 la....yg pasti byk alasan akan diberi..hu3

Bed said...

selamat berpuasa kak sue...tak lama je lagi alya masuk 2 tahun kan....sekejap je rase...