Saturday, August 01, 2009

Friday Fever!

Assalamualaikum,

Semalam lepas kerja,ambik alya then tunggu somi balik. Pukul 8 siap terus ke tesco,masa on da way tu...jalan jem gile!! Disebabkan polis buat roadblock. Tensen tol! Ikut short cut dah jalan jauh lak,terok tol KL jem semalam..dari pagi sampai ke malam. Sampai tesco lengang jer,kebetulan semalam tengok website tesco kot ada promotion. Memang nak cari diapers & susu alya.

Sampai je tesco,terus ke diapers...tengok-tengok size L abis!!Tensen tol la! Susu enfa pun yang original abis!! Yang tinggal vanilla & honey. Masa tu ada 4 tin,aku baru ambik satu..cina besen ni angkut 3 tin. Berebut ok dengan aku! Gila la tesco ni,buat promotion tapi barang takda. Memang buat aku angin semalam tau. Dengan alya yang nak mengamok jer sebab nak main kat tempat mainan tu. Kalau pergi tesco,memang alya dah tau. Nak makan pun semput tau. Aihh..memang menduga tol semalam.

Ohh..hari ni aku dah ada program,ada 2 b'day party. Satu kat Taman dagang & kajang,member m.com jugak..ekekekek. Hari mengisi perut sedunia ok,esok pulak ke rumah mil aku..ada sambutan hari jadi anak buah somi aku & also kenduri. KL tak boleh masuk hari ni sebab roadblock sana sini. So hati-hati dijalanraya & happy holiday!

1 comment:

el said...

wahhh aje mkn free je eh perot kamoo tu sue...a'ah mmg geram ngan tesco..aje promotion jer ...aje kita nk beli..semua dah abis..tu psl cina2 kan suke sgt pi awal..ari tu haaa..org tesco belom bukak stok dlm kotak.berebut2 cina amek...gilakkk..kahhh