Tuesday, August 25, 2009

Gula-Gula Udang

Assalamualaikum,

Sue ada menjual gula-gula udang. Gula-gula udang ni sedap seperti yang ada dipasaran tapi yang uniknya gula-gula ni adalah buatan orang tempatan. Insya allah terjamin kesedapannya. Sesuai untuk hidangan hari raya.


Harga :
1/2 kilo - RM20
1 kilo - RM38


postage :
1/2kg - RM6
1kg - RM8
2kg - RM10

Dalam bentuk packing

Disalut dengan coklat putih

Isi dalam sangat rangup


Bagi yang masih tertanya-tanya gula-gula udang dulo-dulo..ni la dia..ekekek. Aku ambik dari blog orang yer.. Etok

21 comments:

miss♥wahida said...

kak sue...nak order cam maner...saya nak la..

ppb_ppkp said...

peberet ni...dulu kecik2 makan skali ngan plastic yg balut dia diluar tu.kak sue..nak 1 kg...
macm mana nak order???

Nana said...

suka gak yg pastik dia kale2 tu kan.ada kale biru, kuning, ijau.

pastu pembalut dia bole makan tu.hehe..tkenang zaman kecik2

fazilzura said...

WAHHH DH LAMA X MAKAN ia..

el said...

gula2 udang
cam x penah mkn or dgr jerk
cam kacang tumbuk pun ada

bak skit nak torai..hehehehe

saveme_zero said...

el - nak torai yer..sila la oder.

ppb_ppkp said...

ok kak sue...cheq order 1 kg okes..
nanti PM akaun no okes..

nasz said...

gula2 udang, tak penah dgr. ni first time dgr...

MAS said...

adoh lapo plak tgk gula2 udang..tingat masa kecik2 mkn gula2ni..dulu pembalut dia lain kan..

ppb_ppkp said...

25 AUG 2009, TUE,13:19
3rdPartyTransfer
3rdPartyTransfer (SURAYA BINTI AHMAD) - 114254024462 114262359746 50.00 Successful 1333016674

kak sue..dah bereh transfer..ni buktinya..ehhehehe...pape msg imah ek kalo dah pos..xsabar ni nak mkn gula2 udang ni.

Bed said...

aku suke......

AieZa said...

yg mane ehh? sedap ke? tester xde eh sue? hehehe

ai said...

SUE, aku nak 1/2 kilo..

FaizAmYAirieL said...

kak su...gambar di atas dgn di bawah tu same ke? dedue gule2 udang erk?? yg atas tu version baru gule2 udang erk?

alyyani said...

wah, ade lg gula2 ni ek. sedap nih. new packaging ek skang?

saveme_zero said...

paiz & alya - yg gambar gula2 udang tu,kilang lain buat. yg packaging merah tu..org melayu buat..industri desa pya.

shah-ila-ain said...

mcm sedap jerr kaksue....kalau aku nak ..mcm mane erkk....hehe

KasiH said...

sue, packing dia tulis peanut...dia campur peanut ke?

Anonymous said...

salam akak..sy nak order gule2 nih..nak order 1kg. so camne eh..bole x akak email sy? (nrosyidah@gmail.com). tq..

Anonymous said...

salam...kak,klau saya nk order 1/2kg blh?bile dpt ye?ini email saya:azee1010@yahoo.com
tq

noorlia said...

Saya nak buat gula-gula, boleh bagi alamat atau no h/p pengilang tu. Saya nak tanya pasal macam mana nak buat gula-gula?

Thanks.
alongbaru@yahoo.com