Monday, August 03, 2009

My Weekend

Assalamualaikum,
Weekend semalam,dapat jemputan b'day batch anak jue & anak wil. Memang tiap sabtu aku letak alya kat rumah mil,sil aku yang jaga. Lepas kerja terus ke rumah mil tunggu somi balik. Then masa on da way balik rumah,alya dah tido. Sampai rumah,alya tido dengan lenanya. Nak kejut alya,memang mengamok la dia jawabnya. B'day anak jue pulak start kul 3. Takde rezeki aku la nak pergi b'day iman. Hadiah dah beli siap-siap,memang nak pergi la. Nanti kita jumpa yer jue,leh aku pass hadiah iman.

Dalam kul 4 lebih,aku sms k ai tanya pergi ke tak rumah wilda. Kebetulan k ai & co berada di Dusun Tua,ikut abang kaman antar ikan ke IKBN. So aku cakap,dah dekat la..boleh pergi sekali ni. So k ai kata,konvoi sekali la tapi lagi sejam lebih katanya. Aku cakap lambat takpe,alya belum bangun tido lagi ni. Lebih kurang pukul 5 lebih baru alya bangun terus aku siap-siap & k ai pun dah on da way ke Petronas Bt 9.

Then jumpa k ai kat petronas terus konvoi ke rumah wil. Sampai sana mak-mak ayam ila,sya,alyn dah ada. Aku tak sempat nak tengok potong kek..ekekekek. Sangat sedap soto ko wil...rasa nak tapau jer ok! hahahahaha. Lain kali masak lagi erk..tak puas makan.



Siapa kah itu??

Nampak tak...hahahaha. Rombongan cik Ai & co!

Sya-dina, Ila-izz...melayan anak-anak

zura: Akil,mekap ibu ok tak??

Alyn yang kekenyang,tersandar dah ko ekk

Anak sapa la ni...ekekeke

Ya allah...laki sapa ni weii??? perut selambak..kahhhhhhhh

Mami...izz berjaya buat KLCC & dina yang teruja melihatnya..hahaha

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahad pulak ada majlis b'day untuk anak buah somi aku & meraikan sekali yang lahir bulan aug..ekekekek. Aku pun tumpang gak la sekaki kan. Makan biasa jer,mil aku buat bubur somsom,kipap telor,buah-buah & etc.


Amboii..sukanya korang!

Alya & wahida-tengah tunggu nak potong kek...hahaha

'Alya..nak pergi mana tu??

'Alya pun sibuk nak potong kek

Berebut pisau tu OK!
Somi tercintaku...ngeh ngeh

12 comments:

MUMMY ILA said...

wakakakaka...aku gelak beso dah ni!!

anak sape yg kretip sangat tuuuu???!! leh lak wat KLCC!!!! anak sapeeeee tuuu?????????

adoi....tula kejenye..ada je nak buat dak izz ni. aku xleh nak kata apa sampai tergelak aku tgk apa yg dia dah buat. anak mummy nak jd arkitek ke engineer ni????....^_^

mummy teha said...

ahahahahah..best2 asek kn je kome ye pehtu gosip!!!bestnye!!!eheheheh!!
tula pandainye c izz tu dok bina bgnan dia ye!yg xley blah gambo somi k.ai..yg k.su kate perot selambak tu..ekkeke..kelako!

mummy teha said...

*typo error,asek mkn..tertinggal m lak..hehehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

its Ok.. xper.. jumpa lain kali nnt.. :-)

fazilzura said...

kahh kak su .. buruk betui muke haku time tu .. aduyaii

alyyani said...

wah, ko lg banyak bday party nih. puas makan kek la ek. aku suka kek!

ai said...

WAKAKAKAKAKAKAKAKAKA!!! Pewot ohhhh pewot!! kihkih

Mekaseh ye susu..tlg bwk bedak, tlg konvoikan aku :P

ailebiu bebeh!

Bed said...

sakan birthday celebration nye hari2 ko...peh ni ada lagi kan....

Bibu said...

tq sooo much dtg sue siap konvoi ngan Ai ..teruja sungguh klcc tower tu dlm umah aku kaaaaaaaah..kreatip sunggu izz ni anak sape tu woii..geram aku tgk de

ayuZack said...

sonoknya kome berhujung minggu... kami hujung minggu kat umah lagi nie... x sabo nyer aku nak kuar dr kurunngan.... dah nak dekat 2 bulan kami xde weekend tau.. tensiiiiii bangett..

el said...

gelak aku tgk alya tu..berdekah3
yg paling klako..ayat psl zura...tu...aqil..makeup mama ok?kahhhhhhhhhhhhhhhhh

nasz said...

syoknye korang jumpa2, makan2... jeles aku