Friday, August 28, 2009

UFO ??

Assalamualaikum,

Semalam aku berbuka puasa dirumah mil aku,semalam kan hujan lebat jugak la dengan angin yang sangat kuat. Payung aku pun koyak tiup dek angin..huhu. Sampai rumah mil dalam pukul 6 lebih,kebetulan mil masak nasi lemak. Selesai menjamah juadah berbuka puasa,solat..lepak-lepak dulu. Dalam pukul 8 lebih somi ajak balik sebab dia tak berapa sihat.

Masa sampai kat kawasan rumah aku tu,aku pandang langit. Tup-tup aku nampak 3 cahaya lampu bermain-main di langit. Aku suruh en.somi tengok sekali. Dia diam jer. Aku pelik sangat-sangat. Cahaya apa tu,kalau sportlight kebarangkalian tu..tah ler. Aku tanya somi,sportlight ker..dia kata bukan. Boleh pulak 3 cahaya ni bermain-main. Bila dah lama-lama..cahaya tu makin malap. Somi cakap UFO dah balik la tu..kahhhhhhhhh

Ok..malam ni aku akan cek blk,ada ke tak cahaya pelik tu. Kalau ada,bukan UFO le jawabnya..hahaha. Yeye je aku kata ufo kan...pandai-pandai jer..hahaha. Wallaualam...

video




14 comments:

MUMMY ILA said...

ye ke tu? ke awan bergerak?

fazilzura said...

aikkk bior betui kak..
seram daku ..

entah2 asap dr kilang kut...
kat cheras banyak kilang dok wat proses kuor kan asap time memalam

lyana said...

pergh ufo....

nome said...

wahhhhhh UFO la....kejung aku nengok...

Nur Syafawati said...

erkk...aku terkedu gak ni..mcmane pun..firasat aku...80% mengatakan yg cahaya tu cahaya lampu lazer yg slalu ade kat funfair tu..heheh..
tapi kalau ianye betul la ufo..subhanallah..ko salah sorang insan yg bertuah sue..dpt tgk semua tu..

shah-ila-ain said...

wahhhh..apakah ituu??

el said...

ntah2 kapal tobang kot
kahhhhhhhhhh
mandai2 jerk UFO...
UFO cotilah bln2 pose ni
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

miemiey said...

ye kaa..ada ke ufo ni...????takut ....tapi kot cahaya funfair cam nursyafawati kat kot,,takpun...helipkopter ke kapal terbg ke..dan yg sewaktu dgn nya

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

adehhh serammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

miss♥wahida said...

ish..ish....kalo betul UFO...untung akak dapat tgk...

~chekuna~ said...

ufo.. oooo.. ufo...
ye ke ni...

syerah mummy lana said...

kak su, aku rasa cam cahaya fun fair.sb umah aku ade nampak gitu.tp kan, ade ke fun fair dkt2 situ?kalau ada logik le fun fair.kalo x de..seremmmm..macam ufo wehh

FaizAmYAirieL said...

ufo sesat barat ker?? pic x clear sgt...

alyyani said...

heheh..smpt amik gmbr lg tu. ape tu ek? kalau alya nmpk tu, mau pengsan kot. tak leh tgk benda pelik2 skit. bak kata zura, seram naik bulu roma. heheh..