Sunday, September 06, 2009

Assalamualaikum,
Hari ni aku baking biskut lagi,kali ni buat Almond London & Cornflakes Madu. Almond london yang buat ni,tepungnya aku beli dari fiza nordin. Memang mudah buat almond london ni,tak susah..semua dah ada dalam adunan tu. Harga pun murah jer,RM7.50. Kalau korang nak cuba,boleh la tanya fiza.

Almond London

Cornflakes Madu

9 comments:

shiemz said...

Sue, kalu aku order almon london ngan hang nie baguih.. penuh nga n kacang jerk.. hahaha

miemiey said...

ermmmm...semangat raya tul...saya belum buat lagi kuih raya..best tak ase nk order gak dengan kak fiza...

ayuZack said...

WAH DA SIAP KUEH RAYA KO SUE.. BAGUS TULLA KO NIE..

ibu_umairah said...

sukee sangat ngan conflakes madu.......

Bed said...

rajin ko kak....awal buat tuh.

el said...

wahhh thn ni rajin ko baking2 tuk raya...hehehehe

Nana said...

xpenah wat sendiri kueh almond landon tu

ai said...

hamboiiii...

dah stat dia buat kueh raya. Aku malas nk buat tahun ni. yg bwk blk klantan pon aku beli je..huhuhu

MAS said...

dh wat kuih raya..jelesnyer..lum wat lagi nih..beli pun idak..nampak sedap jer almond london tue..nak cikit..