Wednesday, September 09, 2009

Assalamualaikum,
Menu berbuka semalam,simple jer. Somi request pun favorite dia la kan. Hari-hari pikir nak masak apa untuk berbuka. SO semalam somi request nasi goreng cili api & sandwich roll sardin. Balik kerja terus ke pasaraya Bintang,beli barang sikit untuk masak. Pelempang pelempung..dah pukul 6,then cargas ambik alya kat rumah bbsit.

Sampai rumah,aku terus bersilat kat dapur..sekali bersilat dengan alya. Time tu jugak la dia nak kacau. Abis segala besen mangkuk periuk aku dikeluarkan. Dengan kadar segera aku masak tanpa menghiraukan alya...ekekekek. Sib baik la ngam-ngam aku sempat masak ko!

Sandwich Roll Sardin


Nasi Goreng Cili api - terangkat pungkoQ!


As desert... Strawberi with milk ... yummyyyyyyyyyy

9 comments:

el said...

wahh ko pun bersilat gak kat dapur
aku igt si imah jerk
kahhhhhhhhh

ko sib bek la ada alya jerk
aku ni ngan anak2 aku tu
bkn takat bersilat
mau aku bersumo ngan deme2 tu
kahhhhhhhhhhhhhh

Nana said...

wah terlior tgk stoberi

nome said...

sempoi tapi codappppppp

mama izzya@idah said...

yg plg sedap skali woh stoberi tu..

[I][T][A] said...

kalau hari bekerja mana sempat nak masakkan.. simple pun ok kan... desert nampak sdaplah...

alyyani said...

waaa...dessert tu kemain lg. macam kat hotel pulak...

ppb_ppkp said...

re:hehehe..semua yang simple2 jer kak sue..masakan kampong.
wah..kak sue pon suker ek kulat sisir tu..

eh..sama la pulak..sardin roll..
wah....dessert tu kalah hotel kak suee..
ohooo..el..ko ngumpat aku ye...ahakzzz

virusatu said...

amboi..sedapnye sardin swiss roll tu k.sue..lame betul tak masuk dlm anak tekak ni..
k.su..nnti jemput la dtg kenduri..mintak alamat k.su please..hehehehe....dtg tau..3/10/2009

FaizAmYAirieL said...

hadoi kak su..smue yg ko tepek adelah feveret aku..hwaa..rase cam nak nangis tgk..muehehehee..nak try la stoberi susu tu..harus aku carik stoberi balik ni..ngeh ngehh