Sunday, September 13, 2009

Assalamualaikum,
Sabtu lepas mrR bawa aku berbuka diluar dengan geng-geng dia. Berbuka di PICC Putrajaya,aku keluar dari rumah lebih kurang pukul 6 lebih. Sampai sana dah dekat nak berbuka. Pack betul,ramai sangat. Makanan kat sana...lebih kepada makanan biasa jer,nasi campur..nasi beriani..then bakar. Aku makan tak banyak pun,malas nak berebut dengan orang yang amat ramai. Lepas berbuka baru la aku pegi tengok apa yang ada tapi dah banyak yang habis pun. Taste of food?? ermm..dari 10 aku kasi 5 je kot.

Alya macam biasa,mood dia tak tentu. Lepas dah kenyang,dia menghilangkan diri. MrR la kawal..ekekekek..pastu aku take turn lak. Lepas makan terus balik,mrR malas nak merayap katanya.

On da way...segar bugar je

Dah masuk kereta...alya dah landing..ekekeke

Satu habit alya ni...kalau dia nak tido,nak-nak dalam kereta..dia akan mencari tudung aku untuk gentel. Ni tak dapat tudung,dia gentel hujung baju aku..kahhhhhhh

PICC Putrajaya




Alya & mama


Yee....dah kenyangg

Nampak tak alya dicelah-celah manusia.


Tengok la alya merayap sampai kemana..mrR la kawal dia.

7 comments:

MUMMY ILA said...

hahaha...alya yg sungguh lasak. xpe.. janji sihat kan alya?

Nana said...

bez nye dpt buka pose reramai gini kan

alyyani said...

hahah..tido sambil gentel tudung ko? comel je.. PICC pack ek? tgk la diorg pun susun meja mcm tu kan. tak buat round table pun..

Nur Syafawati said...

sueee...aku suke gambo ko ngan alya tu..sengeh x ingat nyer..

shah-ila-ain said...

kak sue...uihhh aktiv gak alya ehh...esok kalau ain dpt kaki mau mcm tuhh gak tak nak dipegang tuhh...adoii...hehe....

FaizAmYAirieL said...

alya pon suke menggentel yer..samela dgn airiel..mcm2 digentelnyee..kahhh...alya ni sepesen la dgn airiel..kalau merayap nunn jauh die pegi..riso aku..huhuhhh

shiemz said...

Anak aku kalu start masuk kete mang gitu gak la..mula2 jer segar bugar.. lama2...ZZZzzz.......

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga