Wednesday, September 30, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

Si Comel Berbaju Raya Contest



Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

*
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
*
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
*
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan

*
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - DONE
*
Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - DONE
*
Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - DONE
*
Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - DONE
*
Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - DONE
*
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - DONE
*
Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - DONE

Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..
-------------------------------------------------------------------------------------

So aku berminat nak join contest ni,sempena raya la kan. Gambar yang aku nak try luck..as below.


Nama : Nur Alya Batrisyia
Umur : 1 tahun 9 bulan

6 comments:

el said...

wahhhh alya...comel bertoncang dua tu haaa kauu...

nak msok gak..saje suke suki..hehehehe

alyyani said...

amboi, cantik nye baju anak dara ko sue. ada harapan ni. gud luck alya, tgh tunggu sape kat tepi pintu tu?

FaizAmYAirieL said...

comeynye alya bertoncet 2..eehee..ade potensi menang ni..nak masok jgk tp xdek lak pic airiel yg menarik pakai baju raye..huhuhh

[I][T][A] said...

comel alya berbaju kurung.. boleh menang ni...

E.L.I.Z.A said...

wah mcm best je contest ni..nk cuba nasib gak la **erk ada ke gambar comel ni huhuhu

azzamoro said...

good luck for this contest..:)