Friday, October 02, 2009

Car Wash with Sexy Girl

Ada sapa-sapa nak cuci kereta??? Alya boleh cucikan tapi RM12 sebiji kereta...kahhhhhhh (cekik darah tol). Hari raya hari tu la,mrR takde menda nak buat,dia rajin lak nak cuci kereta. Yang alya pun sibuk jugak nak cuci,tolong menolong amalan mulia..hahahaha. Masa ni alya demam ok,nasib baik demam sehari jer.


Sampai melutut ok..sibuk nak cuci belah bawah kereta

'Ayah..meh sikit sabun'.

'Lalalalalaalalala....bersihkan alya cuci ni ayah'

'K lah..alya nak kejar ayam pulak..kahhhhhhh'

7 comments:

el said...

kahhhhhhhhhhhhhhh
seksi mambo alya cuci kete
ni mau beratur pjg nti
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Reena said...

alya sexy tolong aunty bole...hehehe...suka ya main air..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

ceh ceh ceh rajin nya anak dara ko cuci kete
meh sini alya, cuci keta auntie plak

fazilzura said...

AYOOYOO .. seksi nye..
ni bape rm sekali cas awek basuh kete ni

Nana said...

hehe..saspen je baca tajuk ni.ingtkan ada port mana2 carwash yg mmg ada sexy girl ni

Aleyn said...

Wah...rajinnyer dia tolong ayahnyer cuci keta...dah macam car wash girsl...ekekek

FaizAmYAirieL said...

wahh alya jadik car wash girl erk..sungguh cekci..eehheee..sungguh lasak alya ni ye kak su..harus ikut ko mase kecik2 kan..kahhhh