Wednesday, October 21, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel



Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

* Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
* Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
* Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
* Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
* Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
* AMARAN: no link back will be disqualified
* Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
* Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

* Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
* Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
* Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
* Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
* Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
* Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
* Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
* SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
* SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
* Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

****************************************

So dengan semangat yang teruja...kahh,aku nak menyertai contest ni.





Nama : Nur Alya Batrisyia
Umur : 22M

So...apa lagi kawan-kawan semua,jom la join....
SMILEYKIDZ klik je link ni k...& baca syarat-syarat yang dinyatakan... good luck semua.

5 comments:

irma said...

sempat ko dlu masuk...aku tgh duk pilih2 gambar lagi....mmg nk join gak..haha

Bed said...

gud luck to alya.....senyum sampai ke telinga die....

ai said...

wahh..ada chance menang ni! nampak tul kegumbiraan dia.

-wei, glems kau ye susu. aku nampak gambo kau kt blog linda onn. ngeeeeeee

alyyani said...

gudluck to alya batrisyia...

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: tapi tak nampak lah SMILEYKIDZ dalam bloglist :(